Valborg

Imorgon är det Valborg, yees! Ska vara i skolan på dagen :/ sen dirr till Nova och hitta något man kan ha på sig på kvällen. Sen hem fixa sig snabbt och direkt till Sanna där vi ska grilla. Ett måste denna dag! Sen ska vi till malmö och spela kubb och ha allmänt kul hoppas jag :) Idag har jag pluggat heeeela dagen, va inte på jobb så mycket jag hade men det blev nog bra till slut :) Nu måste jag panik läsa ut min bok som jag har i läxa till imorgon! aah
Hoppas alla får en bra valborg och hoppas på bra väder! Overandout

så här ska jag se ut imorgon: 

image108

härligt

Idag var det för tusan 20 grader ute, vilket jag älskar! Jag och emilia gick till stan för att käka efter skolan och jag möts med hundra hunkar O: dom måste fan vatt i ide eller något för har aldrig vatt med om så många hetingar i lund innan. Måste går ner till stan mycket oftare nu :) 
Har precis vatt hemma hos pau, jag sprang dit sen va vi ute och gick tsm och pratade like the old times sen sprang jag hem igen. Snacka om att jag är slut nu. Ska lägga mig i soffan och dricka massor. Hoppas ni också haft en solig dag!

Så här vill jag se ut imorgon, tror att kjolarna kommer bli lite längre i modellen nu!: 

image107

äntligen

Jag började med mitt arbete lite halft hela veckan och har suttit med det från kl 11.00 till 00.00. Skit ont i ryggen och vill inget annat än att lägga mig helt själv i min härliga säng. Känns bra! :)

                  
image106



.


like girls

Igår hade linnea tjejmiddag för hon har fyllt 19 år. Grattis igen! När vi kom dit så fick vi göra våra egna grillspett och sen grillade vi i det underbara vädret. Älskar vår! Sen satte vi oss till bords som fylldes med trevliga personer och mkt prat. Vinet flödande och innan tårta lekte vi lekar, jag skulle försöka gunga upp en korvbit i munnen. Inte så lätt faktiskt ;) hehe.Framåt kvällen stack de flesta ut i Malmö men jag, linnea, linnea och anna gick på andra håll och jag fick träffa Sebastian vilket gjorde slutet på kvällen perfekt. Sen så lunkade vi hem (i högklackat) och sommnade. Underbart....
Vaknade att linneas härliga stämma sa att de va frukost eftersom hon vatt uppe sen kl åtta hade hon haft mkt tid att förbereda sig. Sen kollade vi på film och jag åkte till sist hem. Och just nu så sitter jag och försöker plugga vilket går sådärr. Men borde nog återgå. Hoppas ni också haft en bra helg. Overandout

Dåliga foton åter igen, glömde kameran :/

image105
image103

sjukling

Det är bekräftat att min handled är totalt inflamerad av olika skäl som jag inte tänker nämna, men kan ju alltid kolla in Felicias blogg! Plus att jag har en bultande huvudvärk, feber och skitont i halsen. Ej bra nu när jag måste jobba som fan med mitt lilla projekt som handlar om Kärnkraftverk. Ej kul! 
Jaja, igår så var jag i Malmö med Linnea, dagen började med att hon laga god pasta (jag menar det) och sen besökte vi mysiga Folkets Park och tog en fika senare. Där en het tjej verkligen raggade på mig ;) haha najs! 
Sen när vi kom hem igen fick vi entligen kolla klart på Cloverfield och jag masserade Neas lår. Duktigt var jag! 
Fast jag är sjuk tänker jag göra något imorgon, vägrar att bara sitta hemma. Fast ska ju faktiskt på tjejmiddag på lördag så man har något att se fram imot :) 
Nä nu ska jag krypa ner i min säng och knappra Strepsil...? Bjuder på en dagens outfit också
Overandout

image100

image99


sunny

Måste börja med att säga vilket underbart väder som har kommit. Äntligen!! Syn att man var tvungen att jobba en sån dag bara, men men. 
Skol fronten är ganska packad just nu, har ett litet projektarbete som vi ska jobba med hela veckan :/ 
Imorgon ska jag iaf till malmö med Linnea och mysa i den fina lägenheten :) gillar det..
Farfar var med i tidningen igår, eftersom han är död blir man så rörd när man hittar en sån bild som man inte ens visste fanns. Här på bilden står han väl och antecknar något :) Skriver snart igen, måste ut en snabb sväng bara! 
Over and out 

image97



.inget vanligt idag

"Här är den djupaste hemligheten som ingen vet"
"Här är rotens rot, knoppens knopp"
-"och himlens himmel över ett träd vi kallar livet"

"...som växer högre än själen kan hoppas eller sinnet kan dölja."
"Och det här undert som håller isär stjärnorna."

"Jag bär ditt hjärta. Jag bär det i mitt hjärta." 

himmel jord helvete

image96

mums

Jag tror nog jag lyckades göra min bruschetta. Den blev god iaf =) Får nog vidga vyerna nästa gång.
Kolla in dena  bikinin med hög midja som jag hittade på Victoriasecret. Tycker den är cool :) Det gammla kommer med full fart! 


image94



söndag

Okej den lata söndagen har kommit, och vad ska man då göra? Linnea förbereder ju sitt rum så de får nog bli en söndags film och efter som den ultimata tjejfilmen går på tv ikväll så måste de ju bli den. De är ingen mindre än Pretty women! 
Igår hade vi släkt kalas för lillebror och åt så underbart god mat, Pappa är kungen för mina smaklökar! Sen så lekte jag med Maria :) Jag hade någon som jag kunde berätta mina konstiga drömmar för och de är ju helt underbart! hehe
Detta är en av mina outfits som jag kört med i helgen. Linnet jag köpte i veckan som jag inte lagt upp än. Syns inte så bra men men... 
Sen var jag ju bara tvungen att lägga in en bild på sötfian Johanna. Ny klippt och jätte fin. Jag diggar den människan stort! Nu snart ska jag försöka laga en bruschetta :P ahah, lägger in en bild på den senare om jag lyckas!
Over and out


image92



snart helg

Imorgon är det fredag, den bästa dagen på veckan. Hoppas de blir en bra dag. Här kommer THE song just nu, looove it!
Ska bara säga att jag och felicia är lika nu :D haha


onsdag

Idag åkte jag till skolan som vanligt, jag gillar nog skolan asså. Men de är nog bara för jag har den bästa klassen :)
Vi slutade lite tidigare så vi gick in till stan och jag köpte detta vita linnet, tyckte det va sött! Sen köpte jag ett par byxor som jag tyvärr inte har någon bild på. Måste verkligen klura ut hur jag kopplar in kameran i datan :P eller hitta sladden kanske! Så de blir lite finare bilder och så jag och Linnea kan ta bättre bilder på oss själva! haha
Imorgon har vi nationella i engelska. BAJS orkar inte.....
Nä nu börjar Top Model :) men glöm inte kolla in dessa två snyggingarna!

image90HÄR SKA DET VA EN FET BILD PÅ LINNEA. MEN DET FUNKADE INTE! Får komma sen! :D

OCH HÄR SKA VA EN BILD PÅ LINNET SOM INTE HELLER FUNKAR :(

malmö/ de är så vi

Jag får nog DAMP på bloggen, all text jag skriver försvinner om jag gör ngt annat. Tredje gången jag skriver detta nu :( 
Jaja ska börja med att säga grattis till eric som fyller 20år idag! :D
Och nu ska jag berätta hur jag spenderade min underbara lediga dag i Malmö igår med linnea. Det började med att jag nästan missade bussen in till Malmö för jag glömde mitt kort hemma men eftersom jag är så jävla snabb så hann jag precis. När jag till sist var framme så mötte jag upp med Linnea och vi tog oss an Malmö. Hon köpte dessa sjukt fina skorna från Tommy Hilfiger. Och jag köpte dena fräna t-shirten och kavajen =) Sen fick vi bråttom för hon skulle slinga och klippa sin faster medans jag fick kolla 2 and a half men, gillade det! Sen tog vi oss till en lägenhet som hon passade åt en kompis som jag faktiskt på slutet kallade hem, haha
Vi handlade med oss frukost och såklart lite godis lite godis på hemvägen och pratade typ fyra språk och en jävla massa dialekter, de är så vi! hahahah Sen fram imot kvällen när vi skulle nana så kollade vi på Cloverfield men båda somnade efter typ 15 min. Attans! Jag som vill veta vad det var som anföll NY :( nån som vet? 
NÄ nu ska jag kolla om jag har några läxor och sen ignorera dom och hitta på ngt annat ist, vad fan vill jag jag?!

Over and out 
            

fredaglördagsöndag

Hejsan allihopa. Har precis avslutat söndags filmen, idag bjöds det på Pretty in pink, sett den? Jag gillade den iaf, världens tjejfilm från -86! 
I fredags hade ola fest, tänker inte nämna så mkt på den fronten....
Jaja, igår var jag på häst tävling för att kolla när min kära kusin ella red. Hon är bääääst. Sen när det började luta sig mot kvällen så var jag en sekund ifrån att somna när ett efterlängtat besök från pau knackar på dörren och tvingar mig upp från sängen med mkt tjatande och vi beger oss till pontus och co. Jag hade hoppas på en dunder fest nu när jag väl var uppe, men det slutade med att jag spelade Flipper för det mesta och småpratade med älskling. Sen idag vaknar jag och pau upp i min säng och pau nämner såklart att hon är hungrig (hon älskar frukost).
Som jag redan har nämnt så är jag ledig imorgon och då ska jag och linnea till malmö, jag hoppas på att göra några fynd som såklart vissar upp här senare. Måste nog ringa henne nu snart and talk. 
Over and out

Han skrattar!
image79

Det lilla ridhuset. 
image80

solsken

Idag tittade solen verkligen fram och det lyser upp hela dagen :) Började med endast två lektioner och sen direkt hem och spelade guitar hero (min älskling) sen gjorde jag och Linus vägarna osäkra med osäker körning, eller från min sida iaf!... hehe. 
Sen spelade vi lite mer tills han åkte hem och jag fick börja plugga till det jävla matte provet vi har imorgon. Det verkar som om Icke Godkänt kommer hälsa på snart, eller vad säger ni girls?! :P äsch har bara mig själv att skylla så...
Nä hörs imorgon och då kommer nog en dagens outfit också, verkligen på tiden. Over and out

 


...

var tvungen elinore! :)

image76

ledig

Idag så var hela skolan lediga och det finns nog inget bättre =) Vaknade upp hemma hos pappa och var ensam hemma för han skulle hämta ett vildsvin han hade skjutit. Jag ska följa med honom och skjuta lerduvor nästa vecka om allt det blir som räknat. Men vet inte om jag vågar för geväret slår så hårt mot axlen. Men ska nog klara av det ;) hehe. 
I helgen blir det antagligen fest om man orkar, men inte utgång pga olika skäll (A) haha. Sen är man ledig på måndag så passa Linnea en lägenhet i Malmö som vi ska vara det. Ser fram imot de och det vet du! 

Eftersom kim är så jävla flitig och börjat jobba, och det är lika med mer shopping! jippi 
Bas plagg är jag i stort behov av, Hope är nog mästarna på det. Men måste nog bli befodrad innan jag kan köpa allt där ;) Men något blir det iaf!

Imorgon fyller Lillebror 10 år och det ska firas hur han vill, lutar mot bowling  haha KUL :D
over and out

           

åt helvete

Slutar dena känslan snart? Känner mig så jävla nere av någon anledning och hoppas verkligen det ska gå över snart. Har tappat känslan att vara glad liksom. Och har inget att vara glad för.
Okar inte!
Var är mina bästa vänner som säger sig bry sig allra mest??
Nä jag upplever en vänskap på en helt annan nivå just nu! 
 Over and out








fuck

Igår hade jag trevligt fram till 1 när allt gick åt helvete. 
Ja de är bara bita ihop och de som de kommer. Idag ska jag bara ta det lugnt, antagligen med felicia :)
Orkar inte skriva mkt för inte verkligen inte på humör för ngt. Bara för dena killen som är så jävla great!!!!!!!!


image68

Upplevelser

Idag när jag och nea satt på bussen i frid och fröjd så börjar det ryka som attan från bussen och det känns som om vi åkte på metal. Vad har inte hänt om inte punktering? Jodå så det var bara att börja gå och sen som tur va så möte vi Sannas pappa som var så snäll att han körde oss till Bjärred så vi kunde ta en annan buss vidare! :) hehe alla dessa upplevelser.
Idag så var jag med mamma en sväng och köpte äntligen Håkan Hellströms skiva. Lite sen men har den iaf :D
Sen så kom paulina hit och myste lite, trevligt att få träffa henne!
Nu ska jag göra lite sista minuten pluggande =) puss

image67


Bra dag

Idag började dagen med utvecklings samtal i skolan som gick strålande! Inte för att jag är duktig i skolan utan för att vi pratade inte så mkt om skolan. Satt mest och skrattade åt andra saker :)
Sen gick jag och möte Linnea i frisör byggnaden på skolan som jag aldrig har satt min fot i. Ser verkligen ut som en riktig salong. Sen gick vi till arbetsförmedlingen för hon skulle spana jobb. Hoppas det blir ett Norge jobb! 
Sen möte vi min mamma på Fellini och åt lunch ute i solen, trevligttrevligt! Bilden på nea "kastar" hon sig bakåt. 
Kan det bero på att jag spottar på henne? haha
Sen bar det hemåt och vi släppte av henne på vägen. När jag kom hem sken vårsolen fortf så jag satte på mig lite mysiga kläder och gick en liten promenad. Äntligen är vinter över! (hoppas jag) 
Nu ska jag hjälpa mamma laga tacos, bye!

image63
image66

sov

Okej jag funderar starkt på att gå lägga mig nu..... haha hejdå och önska mig lycka till imorgon.


Kim i NY
image62

trött

Imorse hämtade Linus mig hos pappa sen körde vi till skolan tsm :) Efter skolan jobbade jag i en evighet kändes det som :/ sjukt trött!!
Men imorgon får jag sova till 9, länge va? :O nä men är lediga imorgon men så ska man såklart på utvecklings samtal kl 11. Men men jag överlever. 
Det har inte gått att komma in på bloggen nu på ett par dagar. Så mkt som vill ut men nu går det bara inte, blir bara: fhiewfhjkeddgtuiöt7rtdfgj.......hehe
Lite snabbt om helgen: I fredes så följde jag med Felicia hem  efter skolan, vi lagade mat och kollade på brokeback mountain, sååå bra! Sen i lördes var det utgång och söndag mys med linnea, eller förlåt NEA ;) 
Nu ska jag vänta på att en speciell person ska höra av sig! Ciao bella
ps. jag gillar felicias hundar, för dom vill ligga sked med mig!
image60


RSS 2.0