kär i en ängel.


Fredagar= SOVA. Herrugud vad jag alltid somnar såfort jag kommer hem på fredagar, men ack så skönt.
Gud vad jag måste plugga :/ känns inte så kul va? näää, men ska inte dela med mig så mkt av plugg ångest eftersom det är trååååkigt att läsa om. 
Idag är det tjejmiddag som gäller, blir nog kul! Måste först handla ngt fin, men vad? Får åka och kolla på min loverboy istället, vem vet hur lång tid det kan ta. 

Imorgon ska jag på julskyltning i Malmö med mamma. Det måste vara den bästa söndagen på året. Då kommer jag vara på jakt efter massa fina armband. Stor insperation från denna bilden. Snart är min handled detsamma :) Ha en bra lördag allihop!

J&W



plugg, plugg och åter plugg har det vatt för mig. Frågan är ju om det verkligen hjälper?
Idag så slutade vi kl 12 så jag och felicia begav oss till Italia för kaffe och för att studera i tre timmar. Så duktiga vi är :) den lilla filuren växer på mig som dagarna går. Och gillar henne som mest när jag är ensam med henne annars är hon lite knas. haha, london snaaaart!
Varje tisdag har ett plus och ett minus. Minuset är att man måste jobba när jag egentligen borde plugga :/ Och det STORA pluset är att nya the hills avsnitt kommer ut. Gud vad bra det är!! 20 minuter i himmlen.

Jag måååste färga håret mörkare så det går hand i hand med vintern, har en liten crush i Leightons hårfärg som spelar Blair i Gossip girl. 



Får jag veta vad du tänker på? Skulle du råna en bank för oss två?


Det var kärlek vid först ögonkastet för x antal år sedan. 

Ser ni min och linns "Ta mig till kärlek tröja"? :)


warm you are



Snön har nu nått oss. När jag upptäckte den gick jag genom stan när solen stog på och snöflingorna började fylla staden. I samma sekund träffade jag en en sån greenpeace kille som skulle börja prata om sitt ämne. Han började med att fråga vad jag lyssnade på (hade lurarna i). 
Jag svarade: Jag lyssnar på.....
Han: Jaha såklart du gör ;) Jag tror faktiskt jag såg dig på deras spelning på Way out west. (men jag var ju tyvärr inte där)
Jag: Jasså  så det gjorde du?
Han: Ja, vilken är din favorit låt?

Vi pratade vidare och jag är kääär. Haha



love me or leave me



Imorgon är Kim och Rasmus June Carter och Johnny Cash. Så fina vi kommer vara tillsammans :)

Pinsam inte jag inte?

Ah shit vad jag är pinsam. Fick skjus av Poppe idag och när jag ska stiga ut ur bilen tror ni inte att jag fastnar i bältet med foten och trillar framåt?! Jag hade legat på marken om det inte vore för att dörren fanns där för mitt stöd. Palla mig.

Gillar din frilla!



J&F



Gårdagen var jätte lyckad. 25 tjejer som hade kul, det kommer bilder sen!
Idag har varit som en vanlig söndag brukar vara. Vakna upp med paulina brevid mig sen har jag pluggat och kollat på filmen Frankie and Johnny. Så bra den är! Jag svävar på kärlekens moln just nu. haha 


party like a rockstar



Var inne på Klingans blogg precis och såg att hon hade på sig ett par strumpbyxor jag också kollat in. Skit snygga för att nämna lite. Kan inte vissa bild men gå in hos Elin så kan ni se dom (: Har planerat en liten tripp till stan imorgon för att hitta dessa på topshop. Vilken tur att jag äntligen har fixat mitt bankomat kort nu då!
Idag har jag segat med emilia och det är något jag tänkt fortsätta med...sega. På fredagar är jag helt slut och somnar senast kl 11. Lördagar är ju endå dagen då allt händer. Imorgon ska jag till Johanna i Viken (hbg) för hon fyllde år i veckan. Slänger in en bild på henne så blir alla glada. Paulina ska såklart också med, så hoppas det blir en lyckad kväll för the girls! byebye

mancandy



Herregud vad mycket ögon godis det var i dagens avsnitt av the hills. Tänkte varje minut att jag inte ville att det skulle ta slut. Whitney har hittat sig en egen mörkhårig hunk att vissas med. De är helt klart mitt favorit kändis par, gulligull. Shit vad bra avsnitt!! Nä ska sova nu hade jag tänkt mig, så energin är på topp tills imorgon :) Puss

Pose for me love!

Hade gärna behållt denna kameran för mig själv.

Gud vilken tur att jag gillar min klass så pass mycket som jag gör. Utan er hade nog måndagar varit som måndagar brukar vara så här års. Trist och grått. Men inte med er, det går inte en minut innan jag ligger på golvet av kramp från mitt skratt. Tur det.
Det har redan börjat smidas planer inför helgen, verkar bli en helt utmärkt och lagom helg. Idag så har jag vatt med Felicia och Sofie. Vi kollade gossip girls och käkade digestive, mums! Jag kan verkligen inte få nog av Gossip girls. Typ som alla andra tjejer min ålder. Det är som massage, kan inte få nog av det :) Men vad ska jag säga...jag älskar det. xoxo

smycka

Låt mig frossa i smycken.



segt eller vad?

Denna frisyren ser jag överallt just nu, även på mig. Enkelt och snyggt! Flickorna från den underbara serien The hills har nog mycket med att göra att den blivit så populär. Här ser vi den oerhört snygga Whitney från serien som bär upp den. 

Kan november månad bli mer seg? Händer verkligen inget kul just nu, från början till slutet av månanden bara grått. Jaja idag har jag och emilia bokat biljeter till Johnossi på mejeriet den 4 december. Det ska bli kul iaf. 


It's my own cheating heart that makes me cry

                    

Jag orkar verkligen inte att jag slutar fyra på måndagar det betyder att jag inte kommer hem försen tio över fem. Vid den tid punkten i dessa tider har det tyvärr redan hunnit att bli mörkt. Vill mycket hellre ha sommar (där av bilden). 
Detta resulterade i att jag och Felicia inte kunde rida ut tillsammans idag som vi hade hoppas på :/ Annars har det varit en rolig dag i skolan idag. Läraren blev nog liiite iriterrad på lektionen idag men gud vad kul vi hade längst bak i rummet. 
Imorgon ska jag träffa emilia vilket verkligen är på tiden (:

"Flytten" börjar dra ihop sig nu, endast sju veckor kvar tills man lämnar Sverige för London. Så ni får skynda er att leka med mig :P 
Ses och hörs. xoxo

helsingborghelisingborg



Igår begav jag och Malena oss till Helsingborg där det bjöds på bra sällskap och festligheter, Det uppstog många problem i min och Malenas väg som t.ex. missade tre tåg sammanlagt, tog mig fyra timmar att ta mig hem, glömde mina saker osv. Shit vad tacksam man är när man väl kommer innanför dörren i sitt hem efter fyra timmar på resande fot. Trots det var det en hel lyckad helg för min del för att vara kortfattad.
Idag kommer la familia hem efter ca en vecka i Norge där de har hälsat på tjocka släkten. Jag måste faktiskt erkänna att jag saknar mamma riktigt mycket. Finns ingen balans i min vardag just nu. Haha. Tänk då hur det kommer bli i London ett halv år. Usch ja... Nä nu ska jag ställa mig och laga mat eftersom magen kurrar som aldrig förr. Ciao



24 h

Kim är med pau!



RSS 2.0