R.P



Nej han har inte bara utseendet har han rösten också tro de eller ej. Detta är min favorit att lyssna på i mitt lilla rum i london. "I will be you lover too" heter den. Gillar att lyssna på honom mer efter jag och Isabell var ute i onsdags för då träffade vi en kille som när han gick in i rummet började vi le som sen gick över till skratt över hur otrolig snygg/vacker han var. Och han är ruskigt lik Pattison (eftersom mamma inte vet vem de är så är de killen i twilght), ruuuskigt lik. Exakt samma härliga leende. Japp de var en bra ute kväll..!
Idag har jag bara vatt med mig själv heeeela dagen, vakna först kl sju på morgonen och kom på att jag hade sovit med mina kläder hela natten. Bytte om och vaknade sen av byggarbetare kl nio men som de tunga sovaren jag är lyckades jag sova lite längre. Sen har jag spenderat dagen med att inte ngt viktigt alls. Underbart! 
Imorgon är de Lördag och vi kommer antagligen hitta på något kul att göra, som alltid. Idag när jag mamma pratade på telefonen så kom vi in lite snabbt på ämnet hur bra vänner är. Fan vad de är sant. Precis så skrev Emma till mig att hon saknade mig och hoppades på att jag hade det bra. Jag hade ingen chans att svara men det värmde :) Okej till sist ska jag berätta en liten hemlis... Jag kom på mig själv lukta på mina ridbyxor idag, jag blev besviken när dem visade sig lukta nytvättade. Jaja nu ska jag återgå till att göra absolut ingenting. 



fest(ival)




Ja då sitter man hemma och smider planer om kvällen. Tror vi har kommit fram till att dra ut först till Kingly club sen till gamla härliga Movida. Kan bara inte gå fel. Men vad tusan ska jag ha på mig i kväll?! Detta eviga problem.

Jaja på tal om annat. Jag är nästan säker på att det blir Peace&love festivalen i år. The kooks, Pete Doherty, Mötley crüe, Håkan, Lars W, Moneybrother och många fler. Har pratat lite med Linn och hon är väldigt positiv inför detta. Känns bra...
Ha en SKITbra lillördag allihop. Det ska jag iallafall och sen fortsätta veckan av att njuta av mitt lov. Peace.  

Perfect day





Denna dagen kunde inte bli mer perfekt! Jag vaknade upp hemma hos Isabell innan jag drog hem till mig för att göra mig i ordning för en dag i stan. Vi gick,gick och åt sen beslöt vi oss för att gå på bio på den stora biografen men det visade sig vara världspremiär för filmen Watchman. Folk hade suttit och väntat länge på att filmen stjärnor skulle dyka upp medans hon och jag slirkade in oss på perfekta platser bredvid mattan. Jag lyckades fånga Malin Åkerman och Jeffrey Dean Morgan på bild. Jeffrey känner jag mer igen som Denny i Grey's atomy som izzie faller för. Jag var såklart tvungen att ta hans autograf. Efter detta var vi fortfarande sugen på att se en film och beslöt oss för att se " He's just not that into you" riiiiiiktigt bra. Helt jävla sevärd. Efter filmen var slut var klockan 11 och vi tog tunnelbanan hem. Perfekt och lagom...


oscar





Bild 1: Heath Ledger och Michelle Williams på oscarsgalan.
Bild 2: Kate Moss på Madame Tussauds.

Vilken helg. Familjen har vatt här hela helgen och jag har fått bo på hotel vilket jag älskar. Hotellet låg precis bervid Natur historiska museet och vi passade såklart på att besöka det, det kommer bara bli den gången kan jag säga. Alldelles för mycket folk och inte så värt att se iaf. Fashion week har starat och det ligger precis brevid museet, kulkul att kolla in i tälten :) Igår var vi på Madame tussauds, det var jättebra. Det var inte så att man gick igenom det på tio minuter och sen var det slut, verkligen inte. Jag var underhållen hela tiden och det varade länge. Prisvärt! Just nu befinner jag mig hos isabell som ligger och klagar på att hon är hungrig så vi ska gå ner (de är ganska långt) till macken så vi kan köpa lite gott till oscarsgalan som vi kommer kolla på inatt. SKA se hela. Gör ni det också så har vi något att prata om! ;) Saknar familjen redan men ses snart igen efter paulina och sofie kommer! peace

day and night


Emma Nygren får bli min inspiration till morgondagen, kommer se liknade ut men ändå inte. Mitt problem är dock att jag inte har några bra skor att ha till. Efter sett några bilder från paulinas blogg blev jag också sugen på att börja lägga upp lite dagens igen. Men av någon anledning kan jag inte skicka bilder i datorn :/ jag som har tagit och allt! Men men.. Något jag har märkt mycket här i London är hur mycket konstigt folk här är! Helt sjukt, ser minst fem personer om dagen värda att berätta en historia om. Annars idag har de inte hänt så mkt. En vanlig dag i Swedish school in London :) Imorgon kommer mamma, sören och erik! Gud vad jag längtar. Verkligen inte sugen på att dra ut eller något, bara vara! 
Pratade lite snabbt med min kära Linnea idag, vi sa hejdå alldeles för dåligt och saknaden är stor! Hoppas alla ni där hemma har det bra. Puss

Liten sak= stort projekt



Ja då är klockan två och de är söndag vilket betyder att helgen börjar lida till sitt slut. Igår var vi på puben där vi åt och spelade kort typ. En bra kväll för att vara kortfattad. Idag ska jag vara med issa, får se vad vi hittar på. Kommer antagligen vara hos henne men jag ska äta hemma i kväll och vågar inte säga att dom ska spara mat till mig om jag ska iväg för sist hade hon inte "plats" i kyllen. Ah nä börjar tröttna på att fråga sådana små saker ska vara så jobbigt. Livet hemma är verkligen inte så dumt, verkligen inte.... Men familjen kommer ju snart så blir lite som rehab innan man går in i den andra rutinen igen :P Nä om man ska hoppa in i duschen kanske, OM man får! ;) Ha det bra. 

All they ever wanted

Idag kommer jag hem lite så halv trött efter idrotten och sen ser jag ett paket som ligger innanför dörren när jag kommer hem. Det är ifrån ingen mindre än min älskade mor. När jag öppnar de hittar jag ett fint vykort där det står: "Till min tjej" och hittade jag pocahontas  filmen dvd version och en johnossi skiva. Snacka om kvinnan känner mig rätt. Gud vad glad jag blev :D ska spara filmen till imorgon när jag kommer vara trött eftersom vi ska ut ikväll :) Har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig. Hade verkligen inte bangat dessa skorna och så hade outfiten vatt klar. Men så är inte nu läget. Får ta foton och visa imorgon hur det blir. Ha en bra fredag allihop =) 




soon

Gud vad jag längtar till mina vänner kommer. Kanske har det blivit lite varmare och vi tar en tur i parken....




vad ska man säga om nätet?

Har inte kunnat lägga upp bilder på ett tag nu så får ta igen det lite nu då! Igår hade jag en tysk elev som jag skulle "ta hand om" hela dagen. Det fick bli att prata engelska för det mest, inte riktigt på den andra nivån än :P Kändes faktiskt lite tomt när han skulle sen på slutet av dagen sen. Imorgon så ska vi på Abercomie fitch fest och jag måste ha något fab att ha på mig. Vad?! Mitt internet vill inte som jag så det har blivit lite dåligt med inlägg på sistone. Nästa torsdag kommer mamma och co. Kommer bli så kul! Vi ska på musikal, vax museet osv. Ja måste dra nu ni får ha det så bra sålänge. 
 

In the mystery of cold and rain

Jag får utbrott! Kan inte lägga upp bilder så de får tyvärr bli ett bild löst inlägg. Jag som hade några fina till detta :/
(Kunde inte uppdatera igår så vi säger att de är igår). 
Hej, vill börja säga grattis till min käre pappa som fyller år idag. Grattis! 
Igår var vi ute, lugn för min del. Jag sov hos Isabell och vi stötte på lite problem i morse om man säger så. Men så kan de vara ibland. I morgon hoppas jag lugn kväll med god mat och mys. På lördag dag ska vi in till London och handla lite kanske och bara allmänt gå runt. När jag säger vi så räknar jag med Felicia och Isabell, eller de är bara dom jag har pratat med hittills.

Om två veckor kommer de lite familj och hälsar på. Jag kommer återkomma senare om vad vi kommer hitta på för kul :) Och sen kommer Paulina och Sofie i April. Guuuud vad jag längtar. Nu ska jag åter gå till lite film osv. Sovgott.


the notebook

Idag har jag tänkt ovanligt mycket. Ni vet sådana tankar som borde skrivas ner i en dagbok. Så nu har jag bestämt mig för att skaffa en. Tror jag tänker för mycket sen glömmer bort de tills jag tänker de igen, ja ni fattar? Sov gott



snowsnow

Idag vaknar jag upp av klockan som skriker. Jag tvingar mig upp i mitt iskalla rum. In i duschen, ut ur duschen fixar mig sen kommer min värdmammas dotter in och säger att jag inte ska till skolan idag p.g.a. det är snö nästan upp till knäna och alla bussarna i hela London är inställda. YES fan vad skönt. Tyvärr måste dagen tillägnas åt att plugga. Men ändå!!
Helgen då. I Fredags var jag ute med Isabell och Sofia på Modiva vid Oxford Circus. Denna fredag var de roligast jag haft sen jag kom hit. De kan inte gå fel på de stället alltså. Sen på lördag skulle vi träffa några från klass men så blev det inte så jag stannade kvar hos henne, vi kollade Gossip och sen somnade ganska tidigt. Var inte hemma tidigt i fredags/lördags. Sen igår pluggade vi sen beslöt oss för att gå på bio. Vi såg revolutionary road. Lätt sevärd. Och herrgud vilken biograf. Vi trodde vi var på teater ett tag. Ja som ni märkt har vi inte lämnat varandra för två minuter. Haha.

All denna snön gör bara att jag vill ha sommar mer och mer. Riktigt trött på att konstant vara kall. Och på schemat i sommar hittar vi festival? Skagen med snyggingen på bilden? Poolen? Ah ge mig NU....



RSS 2.0