white tar

Idag saknar jag Felicia. Kanske ska du börja att fundera på att lämna London? :) haha
Just nu försöker jag plugga Engelska med små framsteg. Så sjukt skoltrött. MEN imorgon är det den 1 december vilket betyder att min och lillebrors present kalender börjar imorgon. Och DET betyder motivation och ork att gå upp på morgonen. kiss

kitten

Hej mina kära vänner. Miike Snow i torsdags var skitbra, två tummar upp. I fredags var jag på bio med Paulina och Åsa, vi såg New moon och den fick inte två tummar upp. Filmen bestod mest av snygga killar och inte mycket mer...
Igår kom Isabell och hälsade på. Snälla Robin körde oss till Dösjebro för vi ville till Lund. Slutade med att vi satt på Fellini och inte mycket mer.
Nu är jag hungrig. 

M.S




Efter skolan ska jag åka till Malmö, möta upp Linn sen gör något som kommer göra ont som fan... SEN ska vi till Babel och se Miike Snow. Yey!!

empire

Emma var i NY för ett tag sedan med sin danske kille som gjort att hon inte ses till så mycket man skulle önska. Men vem väljer inte centrala Köpenhamn framför Hofterup? Så jag förstår dig. Får komma och överraska dig istället :) 

when they come for you. bad....

Jag är så JÄVLA duktig. Jag och Sofie kom på att medans vi väntade på bussen som skulle vidare mot Hofterup gick vi in på Center Syd ett litet tag. Detta slutar såklart med att jag lägger min iphone på en hylla inne på Carlings och vandrar lugnt ut igen med mobilen kvar på hyllan. Hoppar av bussen 10 min senare och får panik när jag inte hittar min älskade mobil. 
Men ska snart bege mig tillbaka för att hämta den. Som tur är var den kvar. Efter det ska jag hem till Sofie och vi ska feta oss, ciao. 

cut

Idag har jag tagit en privat lektion i Matte. Det behövdes och det gick bra. 

nattinatti

Idag har jag varit i skolan, sen när jag kom hem hann sova lite innan jag var tvungen att gå på teater med klassen. Tycker sånt är jätte kul men teatern var sådär. Häxjakten hette den. Nu ska jag försöka sova. 

Bilden är på Mamma till höger och hennes kompis Cecilia till vänster :P Tyckte den var fin så jag delar med mig. Godnatt

it's true

Jag har en ny vana. Det är sova med strumporna på. 

eeeeeeagle

Idag är det stor pexfest med skolan och jag hoppas att mamma låter mig gå för jag har varit sjuk dom senaste dagarna. Jag är med i filmgrupp och skulle varit utklädd som någon från stenåldern. Jag som har allt planerat vad jag ska ha på mig.... får se. 
Åsa och jag på Isabells födelsedagsmiddag. 

whatcha say

HEJ jag är tillbaka. Jag har varit i London över lovet, det var allt jag förväntade mig och mer. London i sammanfattning: 
*Träffade artisten Eve
*Lång cykeltaxi tur
*Blev livrädda för en orm
*Upptäckte Jetblack
*Varit svinhungriga (främst Isabell)
Och SÅ mycket mer. 
Jag och Linn blev mycket sjuka den sista dagen och har spenderat alla dagarna sedan vi kom hem i sängen. Trött på detta nu. 

RSS 2.0