Och du undrar vem som kysser henne nu. Och du undrar vem, vem om inte du.




Dagarna flyger förbi. I lördags var vi hemma hos mig där det bjöds på dricka, dans och bra umgänge. Trevligttrevligt var det :) Igår var jag i köpenhamn med Malena, riktigt bra dag det var. Bara gå runt i stor staden, fika och kolla på alla människorna. När Malena tilltalde mig svarade jag henne men mina tankar finns någon annanstans när jag ser något som intresserar mig. Men lyckades hitta tid för att handla också, det blev dessa väldigt håliga jeansen från topshop, en halsduk och ett par tygskor. Idag är jag från midja och neråt helt slut så det blir sängen tidigt fast det är lov, men vad ska man göra :P Vi hörs imorgon! Puss och godnatt



hey ho

Har haft ett litet miniprojekt arbete de tre sista veckorna och det blev lite mkt nu på slutet där av den dåliga uppdateringen...
Iallafall idag har jag och pau klippt mig samtidigt för första gången, kul!! Det blev lite kortare för de var så satans slitet men jag är hel nöjd. Sen mötte vi upp Johanna och Linnea, alla tre skulle sedan hem till pau för att fixa sig sen vidare på PPP (Party på procitas), jag hade verkligen inte bangat de idag. Men får ta igen det som attans på lovet istället. Ja jävlar i det vad det ska festas :) Imorgon har jag bara två lektioner sen är det dirr hem för att se vad man kan hitta på för äventyr. Nu ska jag äta för svälter snart ihjäl annars. Ha det bra mina kära vänner.

Jag idag, typ....



kim och ella

Igår var min kära kusin Ella på besök, vi var på nova en liten sväng där jag köpte en skjorta och en kofta. Sen stack vi hem till mig och hade kul som vanligt! Älskar den lilla skiten ;)
Idag har jag vatt i skolan, började kl 8 till 4, känns sådär. Idag så har det vatt en helt vanlig dag med familjen Johnson. Mamma brottade ner mig och hade en sjal hon skulle "döda" mig med. haha sjuuk
Har äntligen fixat så jag kan få in bilder till datorn så vänta er mååånga framöver. 

Vi var ju faktiskt tvungen att ta en väldig poseig bild, njanja!!



jag är inte kär i henne för vad hon är, utan för vad hon INTE är

vad ska jag säga?


Bobby



Igår var jag hemma hos paulina hela dagen. Vi kollade bl.a på The hills. Och jag njuter verkligen varje sekund som Justin Bobby är med. Finns det någon hetare än honom så vill jag gärna veta det!! Han är en typisk "bad boy" och vad ska man säga, det är ju faktiskt ganska spännande.... kan knappt vänta till nästa tisdag när det kommer fler av de nya avsnitten :) 
Annars har det inte något intressant på sistone, men något dycker nog upp snarast ;) Simma lugnt så länge


Vicky Christina Barcelona


Hade klassfest i helgen, det var ju sådär kan man säga. Ett antal störiga faktorer där inne som gör att man fattar varför man inte hänger med dom på fritiden. Syftar inte på nån i klassen.... Igår var jag på bio, vi såg: Vicky Christina Barcelona. En film jag tycker ni borde se. Hela filmen utspelar sig i barcelonas härliga miljö. En film av Woody Allen. Se den!
Har precis hängt med min kära paulina hultberg hela dagen. Härligt, härligt. Nu ska jag äta clementiner i stora lass, det är verkligen den tiden på året som jag frossar i det oerhört mycket. Så jävla gott ju! 
Okej det vissade sig att den jackan jag ville ha var SNUSKIGT dyr tyvärr. Men just nu är jag sugen på en annan av samma märke men ingen päls och en kortare model. Ser ju så härligt varm ut. Fick precis reda på mitt betyg för en geografi hemtenta som jag blev nöjd med, så det var ju bra. äsch åter till clementiner, ciao



kallt





Jadu kära fredag....pappa körde mig till busshållsplatsen idag, endast två lektioner och så har jag fått i mig det dagliga inskottet av daim ;) Idag får jag se vad jag hittar på, men imorgon blir det nog klassfest med tjejmiddag innan. (Ni kanske vet att jag inte är ett stort fan av tjejmiddagar, men dessa tjejerna är SÅ bra så det blir säkert kanon). 

Jag börjar verkligen känna att vädret börjar vända sig nu. Och det betyder att jag behöver en fett varm jacka. Jag hatar verkligen att frysa, de föregående åren har jag bara haft någon sådär mellan ting. Men i år ska det bli riktigt grejer. 
Kolla in denna sjukt härliga jackan som jag är kär i. Ser ut att hålla värmen också (:

Ha det bra så ses vi snart. 


8:e

Speciellt datum idag. 



Love you

helliu

Sorry mina vänner. Väldigt dålig uppdatering från min sida i helgen. Kan berätta lite om vad jag har hittat på i helgen. I fredes lekte jag med Paulina. Och i lördes var jag med emilia som ni redan vet. Det skulle blev fest men slutade med att vi däckade i soffan med var sitt täcke ist. Sen igår var jag på en mindre lyckad fest men med en oerhört rolig promenad :) 
Idag så var vi lediga, jag har vatt hos emilia heeela dagen och pluggat och pluggat. Nu sitter jag åter igen och skriver arbete. Ah vad tråkigt det är. 
Jag har ju faktiskt lite bilder men ingen kamera sladd. Kom till skott kim förhelvete!! Visar en bild på Kate Moss ist eftersom jag läste på klingans blogg att hennes liv ska bli till film. FUN
 



skor orgasm

Lite snabbt. Idag åkte jag in till malmö helt själv för att köpa ett par skor som jagat mig i drömmarna, bokstavligen. Jag blev genast mycket fattigare men det var värt det. Idag ska Emilia komma hem till mig och så får vi se vart kvällen tar oss. Ha en bra lördag allihop!  ps. jag saknar min Linnea.



liten och sjungande

Jag önskade jag hade en egen liten Lars sittandes på mitt sovrums golv med en guitar i handen sjungandes till mig. Men ibland (oftast) blir saker inte som man vill. 



RSS 2.0