It always fascinated me how people go from loving you madly to nothing at all, nothing.


Idag har varit en väldigt lugn dag, inte mycket som hänt. Förutom att jag, Isabell och Erik har varit på bio som ni redan vet. 
Vi såg Baksmällan som ni också redan vet och den levde helt klart upp till förväntningarna :)
Imorgon åker vi till Norge vilket betyder 15 timmar i en bil. Jippi! Nä men resan avgår kl sex på kvällen så kommer säkert sova mesta delen av tiden. Just nu har jag en hemsk huvudvärk så tänkte somna lite tidigare idag. Ha det bra. 



to leave it behind

Idag vaknade jag upp hemma hos Linn och efter frukost osv så åkte vi och hämtade Paulina sen begav vi oss till Lund. Där satt vi mest på Myntha där vi drack kaffe och skrattde. Sen gick vi till Zax där jag beställde klipptid och färgning. Har bestämt mig för att bli mörkare. Paulina ville även inom Nova en snabbis där jag stötte på Emma från min klass som jag inte sett sedan vi kom hem från London, så de va kul att träffa henne. 
Imorgon ska jag på bio med min lillebror och Isabell. Eftersom alla säger att "Hangover" ska vara så bra så får de bli den (:
Sen på torsdag åker jag till Norge och stannar en vecka. Tur att även Linn och Ella ska med och deras familj. Allt blir liksom roligare då. 
Ska fundera på att sova nu. Godnatt




oh Susie


Lördagen var väldigt lyckad hemma hos Paulina. Mycket skratt ;P
 
Igår jobbade jag och sen kom Linn och vi åkte och hyrde en film sen hem till Robin sen åkte vi till Maxi så vi kunde laga mat :) Idag har vi bara degat hela dagen, något vi mycket bra tillsamman ;)
Nu ska jag snart in i duschen sen cykla hem till henne sen tar vi nog bilen hem till Robin igen. Hans pappa bestiger Kebnekaise just nu så hans hem liknar ett student hem med massa människor, mest killar. Killar och jag och Linn :P 
Hejdå


Pau är nära

Hej. Igår var jag med Paulina i Malmö en snabbis. Jag köpte en kavaj och ett par skor som jag ska ha på mig ikväll hemma hos Pau. Hon fyller 18 imorgon så idag firar vi det :) Vi är 14 tjejer som först ska va hemma hos henne och äta osv sen drar alla ut. Men tror nog inte jag ska med ut tyvärr. Jobbar fortfarande på att bli 18 ;)
Ja men igår efter vi kom hem från Malmö kom Isabell hem till mig och vi lagade en jättegod middag. Sen kom linn, vi drack lite vin och kollade på film. 

Kolla vilka snygga kusiner jag har! Ella och Linn i Grekland:


aviator


Jag har fått nya Rayban solglasögon av Pappa. Mycket nöjd är jag :) 


Hej allihop ...

Hej allihop ganska längesedan vi hördes sist men jag är tillbaka igen.
Som ni redan vet har jag och Isabell vatt på Hultsfred, skit kul hade vi!! Banden var helt otroliga, ska skriva vad jag tyckte om alla sen.

Två citat från resan:

Han som lastade väskorna: "Du har packat för två ser jag!"
Jag: "Ehh nä de är bara min".

Andreas: "Gud vad folk är otrevliga här. Typ massa dödshot och sånt!" 
Jag och Isabell: "Som vadå?"
Andreas: "Ät bajs eller dö".  
Jag och Isabell: "HAHAHA!"

När jag kom hem från Hultsfred blev jag sjuk direkt men det har inte stoppat mig inte för att gå ut de senaste dagarna och ha kul, något som jag känner av nu... 
Igår red jag och Sofie, det var jätte kul så himla längesedan. Kanske ska börja rida en häst i stallet där hon har sin men får se hur det blir med det. Sen stack vi till stadsparken i lund med några vänner. Helt klart en bra dag.



Det här är din biljett

Idag har jag varit i Malmö med Paulina hela dagen, köpte bara en fin väst som kommer passa bra på Hultsfred. 
Annars har jag bara packat och har precis skrivit ut min biljett vilket betyder att nu är de nära. Kommer hem på söndag eftermiddag, ses då! 



Mamma och ...




Mamma och Sören har varit i Prag hela helgen och kommer hem ikväll. Vilket självklart betyder att vi har varit här hela tiden. Grillat varje dag och hunnit träffa många vänner. Jag har till och med fått jobb på söndagar, nu är säkert mamma glad. 
Imorgon ska jag och Paulina till Malmö redan klockan nio sen måste jag direkt hem för att packa inför Hultsfred sen hem till Isabell och på onsdag morgon tar vi festivalbussen från Lund direkt till festivalen. Kan knappt vänta. 

tummen ner


Sämsta serien någonsin. Jag har gett den ett par chanser men lika dåligt varje gång. Nej aldrig mer. 

trött






Idag vaknade jag vid den vanliga tiden kl 12. Det är vad jag kallar sommarlov :) 
Sen kom Paulina och Felicia och vi badade men shit vad varmt det var. Avlider efter två sekunder ju. Efter ett tag var Pau tvungen att övningsköra så jag och Felle stack in till Lund och satt på Fellini i hettan. Vi träffade Niklas och Linus så dom höll oss med sällskap. Nu är Sofie här, tror vi bara tar de lugnt idag. 
Imorgon ska jag va med Pappa hela dagen så vi ses på fredag. 

RSS 2.0