NIT

DEN som hade knackat på min dörr med denna tröjan i handen hade inte hamnat på den svarta listan om man säger så.



boogie


Kommer se ut som Erin imorgon och som tjejen nedanför i sommar. YES deal! 
Imorse vaknar jag upp glad och pigg och tar det lugnt tills jag upptäcker att jag hade glömt ställa om klockan. Jag missar ju såklart första lektionen men de BÄSTA med detta är att min lärare var sjuk så hade inte den lektionen, snacka om flyt.
Nu snackar jag med sofie och paulina som kommer om bara fem dagar!! Sinnes. Detta är två stycken jag hänger med 24/7 hemma och aldrig vatt borta längre än två veckor. Och nu har det gårr över två månader och det kommer bli så jävla bra när jag träffar dom :D På lördag när dom kommer blir det utgång på kvällen, tror det lutar mot cuckoo. Sen tar vi resten som de kommer. Nu ska jag kräkas så mätt jag är... kiss

ah

Ja jag mår då riktigt dåligt just nu. Den här killen är bara den snällaste jag någonsin träffat i hela mitt liv och en sann skönhet. Det är riktigt jobbigt!!
Ja igår var då jag och Isabell ute igår. Trodde vi bara skulle ha en vanlig tråkig kväll tills vi ser han. Lyser upp hela sin närvaro. Vi var på Jalouse igår sen drog vi vidare med honom och hans kompisar (mest modell tjejer) till Mayfair. Ville bara inte att kvällen skulle ta slut, bajs. Men nu är den slut och man ska återgå till vardagen. Later.




halsen

Fredag,fredag. Vad ska man hitta på?... Jag tror nog det blir att somna tidigt så man orkar sig upp i tid för liiite shopping i stan imorgon. SEN blir det festa. Felicia, Maris med flera befinner sig just nu i Paris så det blir nog bara jag och Isabell imorgon, eller kanske Sofia också och försöker få med mig Viktoria. Och gällande Paris så får jag besöka det senare och förhoppningsvis hälsa på min kära Malena :)
Imorgon hoppas jag på att inskaffa mig någon fin hår accessoar och några fina smycken kanske. Linn, pause.se har precis vatt i London och hittat detta halsbandet på hm, ska definitivt kolla in det och finns såklart hemma i Sverige också.



Ser ni likheten mellan mig och erin??


ojojoj

Vilken kväll gårdagen var! Jag, Maria, Felicia och Isabell började kvällen på Jealous  tror jag det stavas. Där inne träffade vi två tjejer och en kille som vi träffade förra helgen som vi var på efterfest med. Naleye är killen på bilden och Lucie som ni också ser på bilden, kanske kan gissa att båda är modeller. Det är fan inte kul att träffa alla dessa modellerna, helt depp ju. Nej men kul hade vi!! Efter Jealous drog vi med oss Naleye till BLC (british luxury club) fast en minus Maria. 
Vi stannade natten lång och för mer smaskiga detaljer får ni kontakta mig personligen! 

Idag har nog vatt den sjukaste dagen på länge. Jag var så trött att jag blev hyperaktiv ist! Brottades, busade, SKREK framför allt osv. Haha och så hade vi en händelserik "morgon". 
Nu ska jag in i duschen sen hem till Isabell för vi har köpt gurka, morötter med dippa. Mums! 



yesman


NU är fest!!

Yookoso= welcome

Väldigt kort idag eftersom jag är så tröööött. Idag åkte vi till Chinatown för att hitta lite om Japan :P haha för på vår IP (internationella perspektiv) ska vi prata om Japan och ha mat med oss osv. Efter vi hittade allt vi behövde köpte vi glas och satte oss på Picadilly i solen. Inte fel kan jag lova. 

När jag kom hem somnade jag till Bob Dylan spelandes på datorn. Precis när jag sov som bäst ringde Isabell och påminde mig om att gymmet var nästa sak på schemat. Så nu till sist ligger jag helt slut och håller på med ett Japan quiz men har bestämt mig för att jag är nöjd med det så tänker stänga igen macbooken och somna NU.

ps. vi tog massa bilder idag som jag lovar kommer ses snarast. ds.



Feeling good

Herregud vad Hultan har hostat fram bra artister!! Jag vill jag vill. Vem vill med? Peace&love är bestämd och känner att biljeten måste köpas snarast för de har vatt utsålt sedan 2003. Om ni vill se vilka artister som kommer vart gå in på festivalinfo.se Felle pretty whores kommer till hultan, haha. 

Hultsfred:
The killers
The sounds
Kings of leon
White lies
Franz Ferdinand
Pretty Whores och många, många fler...

Peace and Love:
Håkan Hellström
Mötley crûe 
The Kooks
Razorlight
The sounds
Pete Dohrety och många många fler...




Okej igår då. Kvällen började hos en som heter Helena sen drog vi vidare till en klubb på oxford street. Säger var den ligger ist för kan inte stava till namnet på klubben. Jag och issa dansade verkligen heeela kvällen. Vi var kvar till stängnings dags och då drog vi hem till ägaren av klubbens lägenhet. Det var jag, issa, felicia, killar, och av de kvinnliga könet var det såklart modeller. Vi blev snabbt de "största" på stället ;P
Jag hade det så himla kul!! Gud vad vi dansade ja...  Och just det ja, träffade en manlig model igår. Googlade och hittade en bild på honom, het va?! Jag har en crush iallafall. 

twist and shout




Nu väntar och väntar och väntar jag på att Isabell ska dra sig hitåt. OM hon kommer så ska vi gå till parken njuta av det fina vädret. Både om och jag brände oss igår. Sen ska äta middag någonstans och förhoppningsvis utgång ikväll. Vi hoppas på att de blir något nytt och hett ställe :)

Något JÄTTE kul hände igår. *not. Jag var ute och skulle komma hem på kvällen så trodde viktoria att jag redan var hemma så hon låste ett par spärrar man bara kan låsa upp inne från. 
Så står jag där ute och ska låsa upp så kan jag då inte få upp dörren (panik) jag var du tvungen att ringa på sådär 12 gånger för jag hade såklart inga pengar på mobilen. Då får en suuur värdmamma öppna åt mig. Skäller på mig lite och jag får tillsist gå lägga mig. Så kan det gå...

Nä nu väntar issa sig ett samtal som bara går ut på "Var är du?!" hejdå.

rock'n roll dör aldrig nej.


man? nej ost och bacon.


Vädret blir bara bättre och bättre. Vi har våra språk lektioner i vip-rummen på ett rugbystadium så efter lektionen satte vi oss på läktaren med vår lunch, musik och en stekande sol. Livet...

Till sist måste jag också ta med Viktorias och Gregs konversation igår. 

Viktoria- "Vad gott du luktar!"
Greg- "Ost och bacon!!!!!"

cesc




ps. jag har likadan ring som Erin!


Idag var det 20 grader och strålande sol. Jag led när jag satt inne i klassrummet när det var så fint ute. Sen när lunchen kom så tyckte jag vi skulle sitta ute och äta. Det blev inte som jag trodde eftersom bara hälften bara hade mat och resten ville in igen. Så in gick vi men efter ca en timme släpade jag med mig Sofie och Felicia ut igen. Looovar jag fick lite färg ;) hehe
Idag fick Issa och Maria reda på att dem hade träffat Fabregas i Lördags. Ni vet dagen jag beslöt mig för att vara hemma, äh de inget jag ångrar! Tar igen det på onsdag =)



dom dimmiga dagarna


Dessa brillorna köpte jag igår fast i solglasögon. Jag diggar dom. 
När jag vaknade idag tänkte jag (som ni redan vet) herregud vilket väder. Det var 19 grader och stålande sol! Hääärligt. 
Ikvällen möjligheter t-pain? Nää. The city hemma hos Isabell? JAA! hejdå 

underbara dag



Jag ringde Isabell för lite mer än en timme sedan och väkte såklart henne. Men nu är hon uppe på benen och vi ska till Richmond Park med piknick och sola i det fina vädret :) ciao

beautiful lie


Helgen. I fredags var jag, maria, issa, och felle på bio. Eftersom vi har sett dem flesta filmerna redan fick det blev confessions of a shopaholic. Förväntningarna var inte så höga men de blev ett skratt här och där. När vi gick på gatan för att bege oss hemåt tror ni inte jag går rätt in i en lyktstolpe?! Felicia kunde inte ens skratta för hon trodde jag hade krossat skallen eller ngt :P ja det var fredagen. 
Igår, lördag då. Så var vi i london hela dagen, jag köpte ett par skor och solglasögon. Vi åt på ett ställe där man har picadilly som utsikt på ena sidan och "musikalgatan" på den andra, jätte mysigt! Isabell och maria beslöt sig för att dra ut senare medans jag åkte hem och beslöt mig för att kolla på en film och ta det lugnt istället. Ett val jag inte ångrar idag.
Idag är det strålande solsken men tyvärr så måste man plugga :/ Men ett besök till gymmet senare kan jag alltid klämma in... 

värme



På vägen till skolan varje dag så dör jag av värme slag när jag kommit fram, luften är varm= våren är här :) Nog inte länge till man kan gå med bara ben. Känns jävligt bra. Speciellt när jag hör att det är snöstorm hemma. Idag är jag inte alls pepp på att dra att och tror inte resten av gänget är sugen på det heller. Blir nog en lugn kväll och en heldag i London imorgon istället. Skit bra!! 
Så klart så hände de lite olyckor mellan mig och maria idag också. Först kastade jag en sak i hennes öga. Sen när jag och isabell mötte Jack i badminton (som ägde på) så stog maria bakom och jag lyckas såklart slå henne i huvudet med racket. NU är de jämt från förra helgen. Återkommer imorgon för jag har internet hela helgen. Härligt...

fashiontoast



Usel uppdatering från min sida. Men ni har inte gått miste om så mycket, det har ju trots allt bara vatt mån,tis och onsdag. Inte de mest roligaste dagarna på veckan precis. På tal om annat så är det bara tre veckor kvar till att mina kära vänner kommer och hälsar på mig, längtar sönder mig. Återkommer igen när det hänt något kul! Shit vad depp jag låter...men de är jag inte ;) 

skadad



Gårkvällen förde med sig två skador. Den första kom på förfesten i South Kensington när både jag och Maria gick in för karakoe liiite för mycket. Detta slutade med att hon slår micken mitt på munnen och det började blöda, väldigt lite men ändå :P När vi sen skulle rör på oss så gick jag i min egna lilla värd och gör världens fall i gatan. Kände att jag fick skit ont i knäet och de var inte fören någon timme senare jag märkte att när jag hade trillat gjort ett stort hål i min jeans. Idag är de bara svullet så läget är under kontroll ;) 

Fan vad jag stör mig på min värdmamma. Idag gick jag upp nio, NIO! Fatta tidigt de är för kommit hem sent kvällen innan. Iallfall jag gick ner och åt frukost då sen sov lite till fram till 12. Då frågar hon mig och de är ngt fel på mig "klockan är faktiskt 12!! " och säger till mig att de är jätte fint väder ute och att jag ska öppna fönstret osv. Jag får väl sova till 12 om jag vill de. Går upp kl sex varje dag i veckan då kan jag väl få sova ut en dag?! Okej om min riktiga mamma säger de men hon ska fan inte bry sig. Riktigt trött på hennes kommentarer hela tiden. Grah. 
Okej skönt att få ut lite av den ilskan :) haha. Anyway idag har jag vatt på gymmet och fått en genomgång på ca 45 min sen gick ner till centrum och köpte lunch. Just nu funderar jag på om jag är sugen på att dra ut ikväll eller inte... Saken är att jag hatar att man inte kan prata :P Därför var förfesten höjdpunkten på kvällen igår. Klart jag tycker de är kul ute också men ja sån är jag. Ha en bra lördag allihop så ska jag försöka komma ihåg att fota kväll, deal!

hurricane



På de senaste 2 sekunderna som har gått en sist jag uppdaterade har jag blivit sjukt taggad på att dra ut imorgon. 

hey sum.



Jag väntar sönder mig själv till sommaren. Festival, poolen, solbrännan, Skagen och Linn kommer hem. Känner på mig att det kommer bli en bra sommar. Men just nu får jag njuta av livet i England sålänge, inte helt dåligt det heller. Idag hade vi sovmorgon, och det spelar verkligen inte vilken roll när jag går upp jag får alltid stressa på slutet iallafall men that's me! Imorgon är nog planerna att gå ut, jag hoppas såklart på Movida. Kan bara inte gå fel. NU har jag verkligen inte något att ha på mig... Har typ inga fest kläder med mig och är lite fattigare denna månaden pga gymkortet och en inte så billig dag förra lördagen :/ bajsbajs. Måste hitta någon lösning på detta eviga jävla problem. På sommaren är detta inte ett lika stort problem. Låter sin fräscha sommar look göra jobbet ist ;)

Till sist vill jag säga att jag bara har internet varannan dag och därför blir det inte så många inlägg jag helst hade velat. Okej PAU?! haha. 

skolan nästa


När jag hör din röst


Nu ligger jag i sängen, har precis tvättat av mig sminket så bilden fick bli svart/vit, och läser. Eller just nu så pausar jag ju egentligen för att skriva lite. Men innan de så läser jag andra boken i Twilight serien. Jag är så gott som fast! Sammanlagt finns de fyra böcker och jag tar det lugnt för jag vill inte att dem ska ta slut! 
Ja på tal om annat.. Igår gick jag och Isabell till gymmet för att bli medlemmar. Vi fick boka två st genomgångar för gymmet som alla måste göra, och vi fick inte göra det tillsammans så det betyder var 45 minuter med en halv dassig man. Kul!! Och på en lördag till och med... Nä inget gnäll för mig inte! För från och med lördag så är det helt andra bullar som gäller. Vårt nya liv. Ett sånt här löfte gör nog varje kvinna på jorden när sommaren börja närma sig och vi ska göra allt för att hålla det! 

Jag har hört från mina källor att vädret hemma inte är så varmt och härligt som vi hade det igår. Jag och Maria beslöt oss för att köpa blåbär(favoriten) och sätta i gräset utanför vår skola medans solen sken och jag var tvungen att ta av mig jackan för det blev för varmt. Våren är påväg :) Fast nu har jag en stor känsla av att det kommer regna hela dagen imorgon. Slut på det roliga. Nu ska jag återgå till min bok. 

Kim and the city.


Igår spenderade jag och Felicia hela kvällen tillsammans. Av någon konstig anledning när vi träffade andra blev det dåligt. Vi började kvällen på en restaurang som heter Zebrano i Soho där det bjöds på bra mat och när maten tog slut satte vi oss på uteserveringen och delade samtal med trevliga människor. Vi fick även en liten show från en tjej som blev galen på vakten och detta visade hon genom att sparka allt vad hon kunde på honom. Lätt knäpp.
Sen gick vi vidare till Sketch som var det collaste stället jag vatt på! Sen visare igen för att träffa Alex, Greger och deras kompisar från sthlm Sanna och David. Vi drog sedan vidare till ett ställe vi inte varit på innan men tröttnade snabbt så vi begav oss till Chinatown där vi avslutade kvällen. Idag har jag sovit länge, kollat på sex and the city och haft lite panik för skolan som börjar imorgon. Äsch de kan nog bli kul. Och Viktoria kom hem idag vilket är en stor lättnad, så slipper jag vara själv med knäpphjökarna jag bor med. Nä nu ska jag återgå till Carrie och vännerna. 



RSS 2.0