Vi är fölorade vi två, sen vi 17 år

Idag har jag vatt på nova med pau och felicia och pau har tänkt sig att hon ska köpa stövlar nu för 2300.  När hon inte fick dom för hennes mamma (vilket är jävligt förstående) blev hon sur och köpte scones på esspreso house som har den godaste grova sconesen i världen! haha. Idag blir de bara chill och till malmö imorgon för att hitta lite nya party kläder som jag har väldigt dåligt av! Vissar sen..


Han här är den bästa som någonsin gått på detta jordklotet punkt slut. Glöm aldrig det!

image6image7

kusinflin

Idag har jag vatt med linn hela dagen efter skola, för mötte henne på bussen och hon följde med hem. Fast hon igentligen skulle plugga blev det inte mycket förutom några simpla försök, tror de var jag som drog någon förbanelse över henne. Skulle inte förvåna mig ialf!
Alla mina roliga händelser i skolan får jag berätta om imorgon för just nu är de L word på tv och dom visar en gay-parad, sound's fun!

ps. Ha inte så höga tankar om dig själv! 
image5


trist

Okej nu är jag hemma efter en seg dag, hade kursprov i svenska idag som säkert gick åt helvete. Men tänker minsan inte bli dyster av det. Och inte heller att jag inte hade några nycklar när jag kom hem så fick jag sitta ute i en timme. Det är fan det värsta som finns, att vänta på saker! okej lugna ner dig kim...:p
Just nu pratar jag med linn som fråga om man vill ut på lördag, orkar man? Ja klart ;) något att se fram imot. En annan sak att se fram imot är när vårt badrum blir klart snart. Jobbigt att dela badrum med 4 pers och ha en miljon bormakiner liggandes i huset. Nä nu har jag ångest, käkade så jävla mkt i skolan idag. Hörde till och med eric i min klass skrika tjockis efter mig. De är ett tecken på att man borde dra ner på det lite, haha. Tänker ringa paulina snart och fråga om hon vill med på box. Det skulle verkligen behövas om vi vill uppnå våra mål till sommaren (inte för att det någonsin kommer att hända). 

Men åter till mitt letande efter den perfekta vår jackan, är inne på en sliten jeans jacka kanske? Säg till om ni ser någon!

image4

Början på något bra.

Ja det slutade med att kim tillslut också skaffade sig en blogg. Vem kunde tro? hehe
Så vad ska man skriva om? Livets alla problem? Eller kanske mode? Det är ju alltid en klassiker. Men kan börja med att berätta om det underbara lovet som vi precis har haft, som kom precis när jag var som mest trött på skolan och behövde a fat break. På lovet har jag sovit, festat och varit med mina underbara friends. Och såklart shoppat lite i Malmö. Tänkte lägga in lite bilder på mina sista köp lite senare. Och sen fördelar med att ha en blogg är tips som man kan få. Som t.ex var man kan hitta en liknande kavaj som Maggie har på sig på bliden nedan. Någon som har sett någon liknande? Den är så fresh! haha
Sen kommer så klart killar upp i alla samtalsämnen så det kommer ni säket få höra mycket om. Just nu vill jag bara säga: lägg märke till mig ist innan jag dör ;) haha, byebye!!


image3

RSS 2.0