lala

Jag behöver en huvudbonad. Typ nu...

jet

Bild: Isabell i mitten på Jetblack i London när vi var där på höstlovet. 
Idag åkte jag till Malmö för en fika sen hem i snöstormen. Men stormen är väldigt fin, ett stort snötäcke över hela Hofterup. Hoppade av vid en busshållplats som ligger längre bort än min vanliga, och istället för att frysa när jag hoppade av njöt jag av utsikten framför mina fötter. Men nog om mig... Nu ska jag berätta lite om ISABELL. Hon är en jävla härlig tjej. Vi går varandra på nerverna säkert tio gånger om dagen men vi gör de utav kärlek. Så detta inlägget är till dig. 

bella

FAN vad jag vill att denna veckan ska ta slut så man kan ha sitt efterlängtade jullov. NU tack! 
Detta ska jag göra på någon av mina jackor, sno inte min ide bitches ;) ciao

roro

Tredje inlägget idag!!! Och detta är ett väldigt random inlägg, vill bara säga att ROSKILDE biljett så högt upp på önskelistan inför jul. 
Bild: En kusinbild till. Turi i Roskilde förra året. 

bort

Detta ger mig rysningar ända ner till tårna. 

wicked game

Bild: Hittade en gammal bild på min kusin och hans pappa som absolut var tvungen att vara med här. Ett extra leende på läpparna. 
Igår var jag och kollade när Sebastian M spelade med sitt band. SKITBRA :) jag tänkte hela kvällen att jag skulle till Malmö efter spelningen och träffa Linn men så blev det inte... 
Har ingen aning vad jag ska hitta på idag, men de blir säkert något kul!

osc


snuff

Denna låten kan jag spela hundra gånger i rad och kommer aldrig tröttna. Aldrig. Njut och var inte rädda. Det är inte live ;)
   

pendulum

Jag önskar mig smycken i julklapp :)
I fredags åkte jag, Åsa och Linn till Rebecca i Malmö. Vi var där ett tag innan vi gick till Möllan och sen vidare till KB. Jag hade jätte kul, och tror verkligen dom andra också hade det :) 
Igår bjöd jag hem till en liten jul kväll. Vi drack glögg, lekte presentleken och hade det jätte trevligt. 
Idag ska jag som vanligt på mattelektion, orkar verkligen inte. Men det måste göras. 

K&J

Det blev dessa snyggingarna trots allt och de lämnar Brody singel. Lucky me...

beslut

Denna kalla tisdag har varit en sjukt onödig dag. Har inte en vettig sak... Förutom att skratta åt Issa så mycket att jag höll på att kissa på mig, men det är en annan historia. 
Imorgon är det säsongs avslutning på The Hills. VEM ska Kirstin välja?.. Blir det Brody eller Justin? Bara att vänta och se. 

RSS 2.0