a walk in the park

NU är resan till London bokad. Äntligen. Den 28:e oktober åker jag och Isabell och kommer hem igen den 2:e november. Ja det kommer bli vilt!
Nu är kl 11 och jag ska upp tidigt imorgon, så varför kan jag inte bara stäng av musiken och sova? Jo för att de är så jävla bra och vill inte sluta lyssna. Kanske slutar sådär vid 3 någon gång. hejdå.

man vann ju två av två gånger

Paulina har precis varit hemma hos mig och hållit mig sällskap. Vi tog det mest lugnt och spelade "Game of life". Ett spel som har spelats väldigt flitigt i våra yngre dagar. Annars idag har jag bara varit i skolan och varit flitig i hemmet. Imorgon hämtar pappa mig efter skolan för vi ska åka till IKEA och handla till mitt nya rum i det nya huset. 
Börjar redan kl 8.15, herrreguud. Bäst att sova somna in till låten "Karenina". Godnatt





Hejhej. I ...



Bild: Cheap monday.
Pratade med Pau igår och snackade om att vi skulle dra och shoppa i dagarna. Cheap monday ska vi stanna till vid. 


Hejhej. I fredags hade Johanna en liten avskedsfest för sig själv för hon ska åka till London och jobba där. Fyfan vad avundsjuk är på henne. Fast vi har ju planerat en liten resa dit i höst, men kom just på att vi inte har bokat än och måste göra de snaaart. Ja... i lördags hade Fredrik och co liten avsked/utflyttningsfest och vi var där. Sen igår begav jag mig till dem stora hästtävlingarna i Dagstorp med Sofie och Felicia. Det var min helg och i veckan är de bara skola. 

thå

Idag var den första riktiga dagen i skolan. Jag trivs helt klart att vara tillbaka och ser fram emot resten av terminen! Idag är också  det sista dagen på festivalen men de är inget som intresserar mig där idag så vi får se vad jag hittar på ikväll. 
Men igår var det The sounds och Thåström som spelade på stora scenen. Thåström va sjuuuuukt grym. Ah vilken man! haha
De två bästa framträdanden detta året var helt klart Thåström på första plats sen på andra platsen Johnossi. 





100 %

Nu fixar jag mig för att sen åka till Malmö och se Pretty whores. As drag, ses där va?

de man lever för

Ja malmöfestivalen har ju startat igång i fredags och jag var där först i lördags. Då åkte jag in med Sofie och vi såg Marcus Krunegård och Timbuktu (Viktoria var fett saknad). Sen var jag där igår igen med Linn och Sofie. Vi såg ingen mindre än Johnossi. Dom som känner mig vet att de sista jag kan är att stå still när jag ser dom live och de gjorde jag verkligen inte igår, aldrig varit missnöjd efter en spelning med dom. 
Imorgon ska jag dit igen då vi ska se lundabandet Pretty Whores och the soundtrack of our lives, sköna spelningar. 
Nu har jag precis varit hemma hos Felicia en liten sväng men magen kurrar efter grapefrukt så ska nog ta de, hejdå. 


Johnossi- Bobby. Tillägnad alla deras live spelningar. Kan se den om och om igen och kommer aldrig tröttna. 

feat



Inget jag vanligtvis brukar lyssna på men denna låten spelas ofta i hörlurarna nu. Akon ft. David Guetta. 

välkommen måndag


Denna helgen har jag återigen varit med Linn. I fredags var vi ute i Malmö och i lördags var vi hemma hos emil. Igår efter jag hade jobbat gick vi till Lomma beach och hängde där lite, sen åkte vi till Bjärred beach och hängde där. Efter de åkte vi hem och kollade på Sunes sommar. Riktigt klassiker. Efter detta beslöt vi oss för att gå på bio och filmen blev som ni ser Brüno. Sjuk film men underhållande. Idag ska jag nog vara med Sofie. Får se vad vi hittar på. hejdå

..



Imorgon kommer Linn. Vi ska direkt och shoppa lite sen till Malmö för en alltid lika rolig kväll tillsammans.

Just nu tittar jag och Sofie på filmen Tretton, störd film. 

Det var ett helt annat liv. Och jag trvides....

Såg nya bilder på Naleye precis.
Han är så jävla mycket London för mig så det finns inte. Fick ett stort magknip när jag såg honom igen... 



monki


Måste besökas NUU!!

hit me

Jag har varit sämst på att uppdatera. Men till mitt försvar så har jag haft Linn på besök de senaste dagarna och då har jag umgåtts med henne hela tiden :)
Vi har varit i Malmö nu i tre dagar. Mest på lillatorg. Igår följde vi med min familj och åt där igen, vi träffade Christian Olsson som också njöt av Malmö i sommartider. 
Nu ska vi snart bege oss hem till hennes mamma. Så vi ses snart. 



RSS 2.0