Hejdå

Så jävla trött jag är på följande mening: "Ja men säg inte att jag har sagt det"
Trött på allt och alla så nu drar jag och pau till skagen och slutar bry oss!
HEJDÅ
Kommer sakna Linnea som jag inte har träffat på allt förlänge nu :( när jag kommer hem då jävlar! (L)


stockholm

Ja ska berätta lite snabbt om sthlm. Vi kom till en perfekt lägenhet på Södermalm som jag skulle kunde döda! Vi sov och började utforska staden direkt, första kändisen jag såg var Olle från Fråga Olle :) Sen dom närmaste dagarna gjorde vi såna måsten som: Vasa muset, slottet, Gröna lund (som var världens besvikelse, skit litet och inga roliga karuseller). Ja ni vet.
Sen dom roliga sakerna var såklart att se HÅKAN på allsång på skansen, sen var vi på bio och såg Sex and the city och den var riktigt bra. Och shopping! Hittade bla ett par gamla avklippta till shorts 501 levis jeans en fillipa k kjol och lite sånt. 
Igår var jag med pau i malmö och då blev det endast ev blus från zara, måste spara pengarna till SKAGEN. Ah jag längtar och de gör verkligen pau också :)

Har säkert glömt att berätta lite saker men så intresserade är ni nog inte ;) hehe, ska kolla på reprisen från Allsång på skansen som börjar snart. Håkan kan verkligen inte bli bättre! See ya

Har inga bra bilder så det får bli en bild från mn förra klass :(



HOME

Kom precis hem och har mkt att berätta om min resa, men ngt kan jag inte hålla inom mig. Såg Håkan på allsång på Skansen och han är fan underbar asså. Ja men berättar mer sen som sagt! Kan bjuda på en bild på lillebror, haha!
AHH jag vill berätta om allt nu, men måste vila efter den långa färden ;) hehe

 




Hejdå

Midsommar var verkligen jätte lyckat. Bättre sällskap kan man inte ha. Vi lagade en stor middag och drack i mängder och hade trevligt all girls. Man gör sina val här i livet om vad man anser är viktigast = sina vänner...
Nä men nog om det jag åker för tusan till sthlm om knappt två timmar, kul ska det bli! 
Igår var jag på klassfest och det var så kul att träffa alla samlade igen. Sen sov Johanna här och vi delade en upplevelse om man säger så... 
Nä måste packa nu eftersom jag inte ens har börjat :( vi ses!

Bjuder på lite bilder sen i fredes också.



jadå

Snart är det midsommar. Har vatt och fixat allt inför imorgon :) Vilken middag vi kommer att ha! Sen så köpte jag ett jättefint nagellack som jag ska ha imorgon, och jag lovar att det kommer vara många bilder!!
Nu ska jag ut och gå med hunden i spöregnet, men vad gör man inte för sina kära djur :) hehe
Imorgon hade jag velat se ut såhär... Naturligt sminkad med en dramatisk läpp. Kanske till och med lite guld ovanför ögat. YES 



sverige

Ikväll spelar Sverige igen och hoppas de går lite bättre än sist :)
Vill också nämna att skjortan kommer med stormsteg. Så släng på er pojkvännens så blir det perfekt ;)



lalala

Idag så har det inte hänt så mkt, jag har vatt med linn och sen jobbat. Och haft ont i magen hela dag :( hoppas inte det håller i sig till imorgon också för det orkar jag inte. Och för inte prata så mkt om detta dåliga vädret, jag är liksom redo för sommar nu!! Jaja de kommer förhoppningsvis....
Genom dagen som har gott har jag också klarat av att samla på mig Sverige färger som man målar i huvudet. Det ska användas flittigt imorgon :D jippi
Den här bilden kan man hitta på många bloggar där vi fantiserar om hur jävla fint hennes hår är!! ahh
Nä nu ska jag soooova. Godnatt, sovgott, drömsött



midsommar

Igår var jag med linnea och hade de så mysigt. Såg filmen Juno som verkligen kan rekomenderas! 
Midsommar kommer vi åka upp till Båstad och fira =) kommer säkert bli jättebra! Har vatt med pau hela kvällen som nyss vandrade sig hemåt... Dagens insperation är Phillip Lim: Enjoy!!





mkt att tänka på nu....

Ikväll spelar som alla vet Sverige och vår fotbollskväll blev tyvärr inställd så ska spendera den hemma hos pappa med en massa andra. Och till mat bjuds de på oxfilé, mums!
Snart är vecka slut, och jag behöver verklign vila upp mig imorgon och de ska göras med Linnea som för övrigt ska se Dolly Parton ikväll. Wihoo! Nä längtar efter den tösen :)
Nu ska jag sätta på mig Sverige tröjan och ladda upp. Puss


play suits

Nu är jag snart redo att gå på en student till, har vatt en hård vecka om man säger så... Får kolla facbook för bilder. Väldigt suddiga dock :/
Jaja, just nu är jag på spaning efter en snygg byxdress liknade dom på bilderna. Alla kommer ifrån Topshop så ska nog ta en tur dit :) 
Nä nu måste jag dra, ses ikväll ;) 



linus

Igår tog polhem studenten och jag, linn och paulina besökte linus! Det bjöds på mkt god mat och fram för allt, creds till MORMOR :) hehe riktigt duktig var hon. 
Idag är de katte som tar och jag hade tänkt besöka evelina, nikolina och johan (: Men nu ska jag göra vid mig för ska till hbg med linn. Ses i dimman!



dåligt

Ska inte skylla ifrån mig för dålig uppdatering men nu är läget så. Har vatt mkt pågång bla linns student och underbart fint väder :) Hinner inte skriva alls nu men bjuder på en fin bild från i torsdags :P hehe



done

Träffade linnea i morse vilket verkligen var på tiden!! 
Sen är jag glad att jag (mamma) fick tag i min klänning idag. Finns endast två st i sverige och jag har den ena. Wihoo! Sen idag var jag duktig som cyklade till jobbet idag i motvind :P Missade tyvärr se när polhem hade bal idag :/ Får kolla på bilder ist. 
Jag måste också nämna att jag diggar emilias och mina intressen som vi delar tsm, de är fan livet!
Nä nu ska jag hoppa in i duschen och sen springa runt i huset och göra onödiga saker och kanske ta en glass :D
hejdå

    

siesta

Vet inte var jag ska börja någonstans. Så sjukt härliga människor, bra väder och framför ALLT banden som spelade :O grah!
Moneybrother, HÅKAN och Johnossi var så sjukt jävla bra!!!!! Blir så ledsen när allt är slut och man ska återgå till vardagen.  
Som anders sa det finns inte tillräkligt många av dessa stunderna här.
Men orkar inte berätta om alla helgens balader de får göras face to face. Och eftersom jag gillar moneybrother och håkan så jävla mkt så kan de ju inte bli bättre med när MB sjunger håkans låt! Den är gooooood. 

Brännö Serenad
MoneybrotherJohnossi




RSS 2.0