beautiful thing




Idag började jag 11, alltså 12 svensk tid. Kom typ två minuter innan vi började. Fjuuuh var min tanke då eftersom jag trodde jag skulle komma försent. Ni vet bussarna här kommer ofta och bra men morgontrafiken är galen. Kommer två meter på fem minuter typ... Jag och issa hade redovisning om Richmond park vilket jag tycker gick väldigt bra. Snart ska jag hem till henne och kolla på dem tre senaste avsnitten av gossip girl men först plugga lite :) 
Imorgon är de fredag vilket betyder fest i london city. Jag, issa och sofia (sofia är härlig tjej från skola, haha) och någon till kanske ska börja kvällen här sen drar vi vidare. Får se var vi hamnar. Men jag tar med min kamera och dokumenterar kvällen!

De sista dagarna har jag börjat få riktigt hemlängtan. Vill inget hellre än att vara med mamsen just nu. Och när jag pratade med pappa i telefon kändes de också jobbigt. Och såklart alla mina underbara vänner där hemma. 

Och avslutningsvis vill jag säga GRATTIS till sofie som fyller år idag. Grattis grattis grattis!

mando




Jag utanför min dörr i eng....

Nu har jag nästan precis kollat klart She's the man med Viktoria på hennes stora rum som jag är så jävla avundsjuk på! Efter sett denna filmen så fick hon såklart en liten crush i Channing Tatum, men de är inte så svårt att förstå. Hon är ju bara mänsklig. Tidigare idag vaknade jag upp hemma hos issa, kollade lite tv och drog senare hem till mig. England lever upp till sitt rykte som ett land där de regnar mkt. För de gör det! Men de sköna är att det inte brukar vara hela dagen så de är ju bra. 

Imorgon ska jag och Viktoria ner till gymmet som ligger i närheten och få en rundtur och sen förhoppningsvis bli medlemmar. För nu är de att bli fitta som gäller. Känner redan att de blivit bättre sen jag kom hit. För gud vad vi går om dagarna. Och jag har träningsvärk efter vi dansade i fredags!

Idag har jag verkligen känt att jag längtar hem, saknar mammas och pappas mat. Det är typ mest de som finns i huvudet för tillfället. Och bara umgås med nära och kära :/ men de är bara att leva vidare. Hörs snart!


PS. Mando diao kommer till mejeriet i april. Missa INTE de om ni befinner er där då! Tyvärr gör jag inte det. 

tonight's the night


Igår gick jag i skolan som vanligt, på idrotten hade vi basket och jag har fortfarande dåligt samvete för att slå i Isabells hela haka hååårt :/
Kvällen spenderades på Amika club 65 High Street Kingston London, www.amikalondon.com om någon vill veta eller titta närmare haha, jag vet ju att jag har några nyfikna läsare. Klubben har vunnit bästa klubb i london två år i rad och levde verkligen upp till sitt pris. Något för mkt showoff om man frågar mig men kul hade vi. Det var jag, Isabell och Maria som åkte in med några andra trevliga tjejer från våran skola. Jag klarar inte dessa höga klackarna vi har när vi går ut så igår bytes dom ut till ballerina direkt när jag kom mig in, detta resulterade i att jag kunde dansa hela natten lång utan problem :D Idag blir det bara mys hemma hos issa tror jag. Jag har två Gossip avsnitt jag inte sett på hennes data som bara ligger och väntar på mig. Ah så bra!!

Det gick bra för Håkan i år, kanske för att jag röstade på allt! ;)

Rockbjörnen: 
* åretsskiva
* live akt

Grammis galan:
*bästa manliga artist

Elle galan:
*årests bästa klädda man


em.w plus spelning



Min internet idag ;) yihoo. Idag har vatt en vanlig dag i skolan. Jag har kommit på att vi går hela tiden här borta, mina fötter är helt slut så därför klämmer jag i dom i höga klackar så fort jag får chansen. Nä så är det i storstaden. 
Vet faktiskt inte vad jag ska skriva just nu, kan inte koncentrera mig pga jag måste snyta mig so bad just nu och jag hatar det:( men ikväll är de lilllördag och vi ska till en klubb som heter movida, tror de blir kulkul. Men något jag måste kolla upp är var man kan hitta några schysta spelningar, så himla svårt att veta var som nykomling. Något tips kanske? Slänger in bild på johnossi med förband kvällen <3

Back in the game

Jadå nu har hon fixat mobilt bredband. Så bloggen kommer uppdateras varannan dag eftersom jad delar det med viktoria. 
Jag har så mycket att berätta om vad jag har sysslat med så berättar vad jag gjorde i lördag/söndag sen börjar jag om :P
I lördes var jag och isabell på bio, vi såg "bride war" jag ville igentligen se "the reader" men den gick tyvärr inte. Vi började med att äta sen gick vi vidare till biografen och hade skit kul tillsammans. Så mycket internt att de inte går att prata om ens. Sen igår ville jag prata med Sofie och Pau på skypen så fick bege mig hem till issa. Vi prata lääänge, gud vad jag saknar er. Palla att jag började gråta när jag läste paus blogginlägg samtidigt som jag prata med henne.
Idag har vatt en typisk skoldag, bussen tar en evighet för trafiken är helt vansinig på morgonen och vi går på lektioner och larvar oss lite. JUST DET glömde säga att issa färgade mitt hår i lördags. Det är mörkare and I like it ;)
Nu ska jag läsa lite org. ledarskap sen kolla på lite film under täcket. Täcke är så nödvänigt för husen är iskalla. Fast de varmare ute än i sverige så är husen tio gånger kallare :/ jaja så är livet.

Lägger ut en bild på mig och felicia päväg ut.



Imorgon

OKEJ imorgon kommer ett riktigt blogg inlägg för då är internet fixat. Har inte kunnat hålla kontakten så bra som jag velat med alla där hemma pga internet strul. Just nu är jag hos isabell och kan därför vara inne lite. Saknar er alla jätte mkt, kontakten härmed kommer förbättras!! PUSS

snabbis

Har lite problem med att internet hemma hos min familj så passar på att vara inne på internet när jag och felle hänger hos alexs hus :) Men vi har det jättebra här i london, lever loppan och älskar min familj där jag bor på richmond park road.. Igår var första dagen ute och vi följade med alex och co till hilton där det var en klubb. Kulkul hade vi!! =)
Nu ska vi snart köra ner till Waitrose och handla mat som vi ska laga sen. Saknar er alla jätte mkt. Ska gå in så snabbt så möjligt igen och skriva lite mer utförligt. 

lund

Ja nu ska jag och mossan till lund för att göra lite små ärenden inför min resa imorgon. ah har fan lite panik nu inför detta.
Får visa min finfina data jag fick i juletider som kommer gör att jag överlever i london.

ps. det kommer en ny fet design på bloggen snart :) 

hörs sen



bajs blogg

Jävla piss blogg. Kan ju inte lägga upp bild!! :/ jaja får försöka leva vidare fast detta bakslaget ;)
Idag ska jag bara ta det så jävla lugnt. Det var nyår sen fest de två kommande dagarna efter det så man är ju ganska sliten nu. Ska nog möta upp med pau och sofie så ska vi leeeeeeka. Puss

2009

Igår var inte bloggen så snäll mot mig så kunde inte skriva :/ så det får bli en snabbis nu innan jag måste fixa mig inför kvällens fest som kommer vara i lund. Herregud.
Igår var vi på ven och åt riktigt god mat, hade kunnat äta det i resten av mitt liv! mums
Det togs bilder igår som får vissas här senare för kom på att jag ligger lite sent till nu är isabell ringde! :O ajabaja

puss på er mina små pullor



RSS 2.0