go west

Nu ligger jag i min säng och ska egentligen inte gå upp fören en timme men vaknade av vad jag skulle kalla en mardröm. Fan. På schemat idag är det skola, prov och ja. Men imorgon är det westfield som gäller. Det största shopping centret i europa. Kan ingen bra ide men vad fan. Nu ska jag ge sova en chans till. 



tamarama


pottsy

Min dröm just nu hade varit att sticka iväg lååångt bort till en strand med dessa killarna, en guitarr och ingen mer.


där är dörren

Okej nu har jag fått de klart för mig och vissa människor kan man bara inte lita på. Det är tjejer OCH killar. Fan vad förbannad jag blir.



Ingrid och Turi

Jag saknar mina vackra kusiner från Norge. Bara en månad sen ses vi. 




hey ya

Patetisk. Patetisk. Vad är det egentligen? 

19.38



I fredags blev det som planerat utgång. Jag, Isabell och ett dansgolv kan aldrig gå fel. Så är det bara. 
Vi har verkligen inte lämnat varandra en sekund denna helgen. Igår var tanken att dra ut men en Julia Roberts film och Dorre kändes bara en aning mer frestande. Idag har vi legat i parken pratat, delat med oss, skrattat och filosoferat. Imorgon är det skola som gäller igen. Bara sju veckor kvar nu. 

röd

Saker man borde veta om min dag:

*Jag hade en fästing på min mage. Tog bort den själv i lugn och ro. 

*Jag har bränt mig som f'' i huvudet. Riktig tomat.

*Och till sist. NU är det utgång till favorit klubben. Yeah. 



Detta skulle publicerats igår...

Idag efter skolan tänkte ett stort gäng från skolan ta vara på det fina vädret. Så vi drog till Pitcher & Piano som ligger precis vid floden. Underbar uteservering och sällskap. Skratt på skratt hela dagen lång. Imorgon hoppas jag på utgång och att mr N ska komma hem. Hade vatt den perfekta första helgen efter Sverige. 




Gatan jag bor på: 



dna

Sista lektionen idag var vi på rugby match sen efter den var slut drog jag och Felicia till  parken och pluggade NK. Dagen i korta drag. 

Idag bar jag mina "kängor" till bara ben. Fick en komplimang av en tjej på gatan. Nu hittade jag precis denna bilden där tjejens skor är identiska med mina. Som det kan gå... kul info vavava?




Hurricane

Såhär ser jag ut.


we sing. we dance. we steal things.

Igår natt vaknade jag av ett prasslande ljud. Jag tänder, inget där. Hör det igen. Tänder, och ser EN MUS!!!! En stor jävel...
Jag får panik, ringer mamma och tillslut springer jag upp till Viktorias rum och delar en liten 90 säng resten av natten. Fyfan. Måste faktiskt erkänna att jag grät också. fyfyfy.

Idag har England haft svensk sommar. Det var kokande utomhus. Att jag hade jeans på mig kändes fruktansvärt. Så imorgon är det inget annat än kortkort som gäller. Nu måste jag tyvärr studera mycket nk efter ett försök igår och jag somnade. Illa.

london kallar

Hör mamma prata i telefon och säger: "Jag ska köra Kim till flygplatsen" Hugger till lite varje gång jag hör det. Men ska bara komma tbk in i rutinerna så kommer jag leva livet igen. I'm off to England...




Nananananana

I torsdags var ett stort gäng från polhem i den botanska trädgården. Det sjungs sånger och alla hade det jättekul. Typ som ett minivalborg. Kl sju begav vi oss till stadsteatern för att se katerevyn. Det var full håll igång där inne med vår klack och kates. Tyvärr så funkade inte deras film så sista "ramsan" gick såhär: "VAR ÄR FILMEN?" Tror dem kommer få höra den ett tag framåt. 
Igår hjälpte jag Eric att baka pajer hela dagen lång. När vi var klara kom Ante, vi gjorde några ärenden, åt och kollade på Rambo 3. 



let it ride

fan vad jag stör mig på att jag inte har träffat alla jag har velat medans jag har vatt hemma. Jag som trodde jag lyckats med det men nä det har jag inte... Jaja plus det så ska mamma ta upp diskussionen om sommarjobb. Vilket alla kompisar har/ska ha med sina päron. Jag vill verkligen inte jobba på Harald. Det kommer verkligen inte hända. Gör vad som helst annat. Skiter hellre att äta hela sommaren och få pengar av mina föräldrar som dom egentligen skulle lägga på mat :P haha. Jag vet att dom läser min blogg och detta ska inte va ngt "meddelande" till dom.

Imorgon är det katereyn :D så kul. Ska få träffa Emilia och ha det kulkulkul. Haha. Ses!



snacka om insp

Idag har jag vatt i skolan träffat många vänliga ansikten. Nu ska jag sova och påbörja nästa dag med tandläkaren, Lund sen Helsingborg. Och jag ska se ut SÅHÄR



.

Imorgon ska jag till skolan. See you there...



KS

Den dåliga uppdateringen har berott på att jag har vatt hos farmor i helgen med kusinen Ella. Vi var b.la på konstrunda och på bio. Vi såg ingen mindre än Kenny Starfighter. Rekommenderas varmt!! Nu är årets första middag ute efter mycket tjat från min sida. 



chill



Bild: Paulina på sightsnings bussen med trafalgar square i bakgrunden. 

Idag blev min lillebror 11 år och pappa kom över med ny dator till honom och jag och mamma lagade middag till alla. Det kommer firas mer på lördag vilket betyder jag kommer vara upptagen då och måste verkligen göra något i morgon. Sugen på att dra in till stan och sen festa på kvällen. Får se vad som händer men just nu ska jag sova. Godnatt!

påväg


Jag har inte tid att skriva så utförligt. Men som ni vet har Sofie och Paulina vatt här i helgen. Vi har haft jättekul, det har mest blivit shopping och fest. Igår var jag, Pau, Sofie, Isabell, Alex och Felicia på Boujis (tror jag det heter), efter ett tag så kommer Naleye och alla sina kompisar. Som alltid med dem hade vi jättekul. Efter Boujis drog jag, Sofie och Isabell på efterfest och Marias "GRATTIS" sms som jag fick imorse säger allt om hur den kvällen var. Haha. 

Nu har jag precis packat klart väskan och ska börja dra mig till tunnelbanan som leder till flygplatsen som leder till Sverige. Gud vad jag kommer tycka det är skönt. Jag behöver veeeerkligen varva ner lite. Och bara så alla vet så har jag tappat bort min mobil och har inga nummer kvar. 

name droppar

Okej innan jag drar är jag ju skyldig att berätta lite om gårdagen. Jag, Felicia och Alex drog in till stan vid ca halv tio. Vi började kvällen på collection vid Calum Bests bord, trevlig kille för övrigt. Sen drog vi vidare till ett ställe jag inte kan stava så ska inte ens försöka. Kom hem inte allt för sent. Och jag tror denna kvällen kommer se ganska likadan som gårdagens.  



sliten


Nu ska jag till flygplatsen för att möta Sofie och Paulina synd att jag spenderade gårkvällen ute och måste nu tvinga upp från sängen...

white guilt

Kvällens utgång måste det vara finklänning och kostym. Detta är Felicias stil, jag är mer stor söndrig t-shirt, sky höga klackar (om jag pallar) och fett ös med musiken!! Detta är dock svårt att hitta i en fancy stad som London. Brukar oftast hamna på det fina klubbarna men det blir nog kul ikväll. Ett problem är ju bara att jag inte har någon finklänning.  Inte vatt högst på listan över viktiga saker precis. Har precis pratat med Paulina i telefon och vi avslutade samtalet med "Vi ses imorgon!!" Detta var ngt vi ÄLSKADE att säga. Gud vad kul jag tycker det ska bli. hmhhhmmm.

Undrar var Erin festar ikväll?




Oh ajajajaj puff, oh ajajajaj puff, oh ajajajaj puffpuff, oh ajajajaj PUFF.

NU är jag klar med mitt naturkunskaps arbete. Jag får skylla mig själv att jag fått sitta uppe sålänge som jag gör för när jag kom hem idag räckte det med att jag såg sängen sedan sov i tre timmar. 

Har pratat med Linnea lite snabbt idag. Längtar så fruktansvärt till jag kommer hem på oooonsdag och får träffa henne och alla mina andra blonda vänner. Inte långt kvar. Godnatt


RSS 2.0