OJ jag tappade något i soffan!

Igår kväll var vi ett gäng som drog ut, vi började först på Amika. Brukar inte ha så kul där men igår va de skit bra! Efter en vääälidigt rolig taxi resa befann vi oss på Cuckoo. Vi träffade Naleye som är tillbaka från Amsterdam, vi dansade och hade allmänt kul. Sen skulle vi dra på lite efterfest och en SKIT jobbig kille följde efter oss hela vägen. Som jag skrek på honom så jobbig han var. Ja historian tar inte slut där men får ta de en annan gång. 
Sen idag har jag, Vickan och Issa gått på stan lite.  Jag köpte ett fjäderörhänge och ett hårband som jag ska ha på mig imorgon när vi ska på HIPPIEFEST :) som jag längtar. Den kvällen ska de tas mycket bilder kan jag säga. Nu ska jag sova lite sen plugga. Fan vad tråkigt. Hejdå.



con,verse

Igår var jag på min första konsert i London. Det var en riktigt lyckad kväll, träffade många bekanta ansikten och avslutade kvällen på tamangang! Idag vaknade vi upp till en strålande sol och 27 grader. Trodde jag skulle avlida av värmeslag.
På lunchen efter ätit gick jag och Isabell till parken och tog en powernap på ca en timme. Just nu befinner jag mig hos henne, vi har precis kollat klart på: I still know what you did last summer. Och hade tänkt sova nu. Lägger upp bilder från igår snart! Godnatt


you don't love the way that... I love you

Hejhej. Fyfan vad jag har skrattat påvägen hem från skolan idag, en massa anledningar till varför. En av dem var när stog i bussen och den stannade men Johan hann inte ta tag i något och huvudet slog i en stång på ett icke grasiöst sätt. Så JÄVLA kul!! haha. Nu står Viktoria framför mig och visar nya inköp. Mycket fint!
hejdå

Jag och Cecilia när Niklas fyllde år:





tunga andetag

FAN jag pallar inte skriva för jag är såååå lat idag. De kom jag och Isabell fram till när jag skrev såhär till henne på msn nyss: "FAN vad jag har ont i nacken, två FETA kuddar bakom mig och ligger med huvudet rätt upp men pallar inte fixa de!" haha. Men jag har faktiskt mina anledningar till min trötthet idag. 

 

Ja nog om de. Kolla in Viktoria, har jag den snyggaste plast syrran eller?! haha




drömsött

Nu orkar Kimsan inte så skriva så mycket om dagen som gått, får bli imorgon ist. Godnatt på er



back in track

Nu har man tillbaka i London igen. Känns väldigt rätt faktiskt. Blivit lite uppdaterad om saker man missat: 
Timbuktu raggade sönder Viktoria. Dem träffade Jay z och Beyonce och en återförening med Zues. Mycket händer om man lämnar en helg. Imorgon ska jag till skolan och skriva ett svin svårt prov sen åka in till stan och gå på Lonfon dungeon med pappa och christina som är på besök :) lääskigt. Nu ska jag sova. Godnatt



ps. det är 25 grader i London


Nu har Sofie precis gått ut genom dörren och för ett litet tag sedan gick Paulina. Flickorna ska ju upp tidigt till skolan imorgon vet ni! I lördags stack jag och Paulina direkt från sex timmar i bil till 20-årsfest, bröllopet var föresten jätte fint och kul!
Det var Daddo som fyllde. Helt klart en lyckad kväll. Nu ska jag gå och göra ingenting ett tag innan jag ska sova, sen imorgon bär det av till London igen tillsammans med Pappa och Christina. Ses snart. 


london, london stad i værlden



Igår var vi på Mahiki som ligger i Mayfair, alla var så frukansvært taggade. Efter en stund kommer Jason (timbuktu), Matthias från looptroop och en slæp av killar så det slutade med att jag hann træffa dem innan jag skulle dra. Sjukt bra kvæll. Vi spenderade kvællen vid deras bord och utav att dansa. Det kommer foton från kvællen snart!
Jag ær rædd att jag kommer bli før "bortskæmd" med att kunna gå ut på de viset vi gør hær och sen komma hem och inte ha den møjligheten :/ Shit vad jag ska ta vara på sista tiden!
Ja nu ær jag iallafall framme i Skagen, denna veckan ær det Norge vecka med en himla massa seglare som kommer hit så de ska nog inte bli så dåligt det heller. Plus brøllopet med alla næra och kæra.
Ska sova nu sen kommer Paulina och en massa andra imorgon. Sovgott.

flytten

Jävlar vad min fot har somnat. Jaja till något lite mer intressant. Här är vårt nya hus :) Pappa har köpt hus. Tyvärr fick jag inga bilder inifrån. Tomten är ca 8000 kvadratmeter som dom tjatar på med där hemma.
Vi flyttar in i slutet av sommaren.

 

malena


Denna helgen har Malena varit här. På fredagen fick det bli en lugn kväll eftersom vi hade ett viktigt prov dagen efter. 
Sen på lördagen firade vi Niklas som fyllde år och sen blev det utgång. Vi stack till Cuckoo och hade a blast! Träffade ingen mindre än Emma Watson, nästan snyggare i verkligheten. Sen på söndagen visade jag staden för Malena, vi såg slottet, London eye, bigben mm. Imorgon är det prov och MAHIKI, och det visar sig att Timbuktu kommer iaf :) woho. 
Nu är jag så JÄVLA mätt att jag tror jag spricker. Hörs snart. 


Så kan det bli

FANFAN. Nästa vecka ska jag hemåt och missar därför fest/efterfest med Tumbuktu. KUL. Jag som hade sett fram emot det. 





Är modeller bara intresserade av "vanliga" människor?


Tidning king presenterade 100 största makthavarna inom herr mode. Och på topp-tio hittade vi både Anders Wendin och Håkan Hellström. Vad ska jag säga? Mina killar kan sitt mode. Vinnaren blev weekdays grundare Örjan Andersson. 
Imorgon kommer ingen mindre än Malena hit och hälsar på. Gud vad kul!! Tyvärr så måste jag göra ett prov kl nio på morgonen i London. Hela jävla dagen, men hon kan säkert underhålla sig själv :) Nu ska jag äta en clementin fast jag snart spricker av mättnad. 





Johnossi- bobby

Nu ska jag snart börja dra sig till skolan. Tänk om man började två varje dag. Bobby med Johnossi en liten hyllning till deras spelningar. 


PUSS på er




Nu har jag precis kommit in på mitt rum efter legat bredvid en sovande Viktoria i hennes rum. Hon somnade till filmen Ghost boat eller något sånt hette den. Det var iallafall en skräckfilm. Själv så kan jag inte sova. Fruktansvärt hungrig är jag. Jävla tonfisk till middag, och dem vet att jag inte gillar fisk men lagar ändå det. Skönt att komma hem och se fram emot att äta med familjen för en gångs skull. Godnatt på er. 

ps. Mamma i natt ska jag sova med mina duntofflor igen. ds.  

Klassikern

Kanske ska gå och lägga sig om man sitter och gör grimaser framför datorn? Fy fan vad jag bjuder på denna!!



så sant som de är sagt

Här kommer en tattoo sitta väldigt snart. 

'

r som i roadtrip

Idag hade vi nationella i matte. Inte kul kan jag säga... Sen har de inte hänt så mycket annat kul, förutom att Isabell fick engelsk korv med baked beens till middag idag. Hade jag fått de hade tallriken bara puttats bort kan jag säga. 
Imorgon så måste jag tyvärr plugga så kan inte följa med ut, undrar hur dom andra ska klara sig utan mig? Måste ju vara fruktansvärt tråkigt ;) haha 
Försöker få tag i Linn hur vi ska ta oss till peace and love som ligger i Borlänge, en roadtrip med egen bil låter ju mycket mer frestande än en buss i 13 timmar med byten. Speciellt efter man sett denna bilden!




Tredje och sista inlägget idag..

Denna klänningen från all saints fast i vit hänger i min garderob. 




let rock

Fyra veckor och fem dagar tills jag kommer hem och plusa en vecka till så befinner jag mig på festival. 


Noot Seer


För ca en månad sedan blev en kille på min skola knivhuggen i skolan och förra veckan var det en kille nedanför min gata som också blev knvihuggen, 15 år!! Våldet här är helt katastrofalt och nästa dag igen så är det glömt. That's London. 
Sen är svin influensan vääldigt nära mig nu. Ett fall i området där jag går i skolan har nu upptäckts och flera skolor har stängts, men inte för jag oroar mig ;P



Cuckoo

För er som älskar serien The City lika mycket som jag vet vem Danielle är. Hon är Jay's ex som kommer på tal ett flertal gånger. Hon träffade jag igår och hon presenterade sig som "Dani", trevlig tjej! 
Igår då så stack jag och Isabell till Cuckoo, alltid lika kul! Fan vad bra det är. Efter det så stack vi på efterfest, stället vi drog till log precis bakom Harrods och det va utan tvekan det finaste huset jag varit i hela mitt liv. Inomhus pool, tre våningar och ja de så jääävla fint. Folk badade, dansade och åt god mat. Lätt en av dem bästa kvällarna i London. Tack Mamma och Pappa som gör det möjligt!


Nu ska jag återgå till att sova lite. Ciao

Kling&Gustav



Jag måste köpa ett par converse genast!!! 
Idag var det kämpigt på idrotten. Det blev mycket spring och språng! Efter skolan stack jag och Viktoria till Topshop för köpa ett linne till värddottern som fyller år på söndag och nu ligger jag och väntar på att Isabell ska dra sig hit. Ikväll blir det lugnt med en skräckfilm. Imorgon håller vi tummarna för cockoo. Ack så bra de stället är!! 


när är det min tur?

Jag är riktigt dålig på att komma ihåg födelsedagar och det har bara blivit sedan jag flytta hit. Jag  missade Linneas, Emmas och Ellas. Säkert flera som jag inte kommer ihåg just nu. Så förlåt, jag är dålig. Så är det. Gillar er jätte mycket och de vet ni!
Men jag har lyckats haffa upp att Elli har äntligen blivit 18. Stort grattis!!! wihoo





var rimmar med GRAH?

Inatt drömde jag att jag träffade dig på skolan. Jag tog din hand och vi släppte inte taget på flera timmar. Bara för jag var rädd att förlora. fan.

last word

Bakgrundsbilden på datan. Även känd som Kate Moss b-friend Jamie i the kills. 


The see see

Igår morse låg jag i sängen och hör musik. Det är väldigt närma och jag blir genast nyfiken. Frågar min värdmamma vad det var och de visade vara en liten mini "festival". Isabell kom hem till mig, vi köpte dricka tog filten och gick dit. Det utvecklades till den perfekta söndagen. Vi åt grillat i solen och lyssnade på bra musik. Helt plötsligt hör vi en röst "Nä men är ni från skåne?!" "Jajamensan" svarade vi. Det var Richard Olson uppväxt i Lund men bor numera i London. Vi pratade ett tag och sen fick vi hans band skiva.  Kunde se lyckan i mitt ansikte!! Så nu ska vi bara kontakta honom om vi vill på någon bra spelning så tipsar han oss. great! 

Hela bandet: 





Sebastian vill att maten ska tysta mun


yum

Detta är Cyril som vi träffade igår. Och JA killarna är heta i London....



Fan vad känslosamt trött jag är nu, i kropp och själ.

Vill ni veta hur mycket problem man kan orsaka genom att inte öppna sig? Fråga mig för jag är expert vid detta laget. 



Real control


Kan inte fatta att jag inte har skrivit om Moneybrothers ny skiva som släpptes den 15:e april än. Albumet heter "real control" och eftersom jag sitter i London så har inte haft chansen att köpa skivan än. Här är en av låtarna som ni hittar på skivan iaf. Den heter "Born under a bad sign" och som jag anade är det något som jag gillade direkt. 
Videon visar också vilken gryyym stil Anders har.



07.11

Sol, stålande sol. Det är vad som gäller från och med nu. Inget regn bara sol och värme. mmmh



RSS 2.0