frozen

Idag efter skolan gick jag, Vera, Emma och Karin till stadsbiblioteket för att plugga religion. Duktigt. Efter ett tag åkte jag hem för att göra samma roliga sak. Så borde nog återgå till det igen :P hejdå. 
Kommer ni ihåg när man kunde ha bara ben utan att frysa? Inte jag heller. Därför köpte jag en halsduk idag :)

musik och sömn. shit

Kolla in Bluey Robinson NU. 
Själv ska jag sova. 

Draft: Okt. 18, 2009

Igår var jag som sagt och såg Milow på KB med Isabell och Åsa. Det var en lugn och mysig konsert. Efter det åkte vi till Lund där vi träffade många kända ansikten. Det var också lugnt och mysigt :P 
Åsa var den som tog bilderna så hoppas jag får dom snarast. Kan lägga in lite bilder från förra helgen istället som lovat... 
Okej de går bara att lägga upp två st. Njut. 

dead

Fredag, äntligen fredag. Vad ska man hitta på? Ja alternativen är väldigt få. Tror det blir att åka sig till Sofie för att titta på Idol kanske, trist.
Lördag, oj vad kul med lördag. Imorgon ska jag först rida. Sen ska jag, Isabell och Åsa se Milow på KB i Malmö. Ska hem till Issa vid fem tiden så lagar vi mat dricker lite vin och sen bege sig till Möllan. Blir säkert hel lyckat :) 
Söndag, pluggdagen. Ja på söndag  ska jag hem till far och plugga hela dagen. Shit vad segt. Men kommer iallafall få skjus till Lund på morgonen så det jämnar ut sig. 
PS. Vill någon göra mig extra glad fixar man dödskalleringar till moi. 

PW

Kilstemärket från första gången jag såg dessa sitter på min dörr och dom rockar fortfarande skiten av dom flesta.
  

weekend

Helgen kommer komma i bilder sen. Men bara så ni förstår vad de föreställer så säger jag det lite snabbt nu. Ni kommer se bilder på en MASSA tjejer för att Isabell fyllde år i helgen så det var tjejmiddag hos henne i fredags. Hade jätte kul! Trevligt folk och god mat. 
Sen i lördags hade jag lite folk hemma hos mig :) de kommer också i bilder. OM jag orkar lägga upp de en aning fint här... bye 

het och hetare

Shit vad trött jag är nu. Hade en redovisning annars har dagen varit ganska lugn. Ett nytt the hills avsnitt kom idag. Och för er som inte redan kollar på the hills är här två JÄVLIGT bra anledningar till att börja. 
Bild: Första anledningen: Brody Jenner! (Med nuvarande flickvän)
  
Bild: Anledning nr två: Den ultimata bad boyen Justin Brescia. 

skalle

Efter skolan idag följde jag med Sofie hem, vi har kommit på att ibland när vi är med varandra så leker vi på de viset man gjorde när man var liten. Störda. Jaja nu ska jag sova efter hårt pluggande. 

shoes

Vill ha dessa skorna från H&M men kommer säkert inte finnas någonstans :( 
Ja då var man i Oslo. Just nu väntar jag på att Pau och Eivind lagar mat. Är lite utav ett femte hjul, jag som trodde det skulle vara andra människor här :P meen, vi åker hem med bussen imorgon. Vet inte exakt vilken tid men är hemma sent iallafall. Men de gör inte så mycket eftersom jag är ledig på Måndag :) verkligen skönt. 
Ikväll skulle vi på någon födelsefest sen ut. 

RSS 2.0