R.P


Killen är på allas läppar just nu. Och det är fan i mig inte konstigt, han är gorgeous!!!!! Om du till hör det kvinnliga könet och ser filmen garanterar jag dig att ni kommer bli helt sålda. Sjukt jobbigt att se men endå så värt det.

Nu sitter jag och är way to pigg och uttråkad, har slått knut på mitt hår som jag nu inte kan få upp. Sjuuukt jobbigt! :P
Imorgon blir det en sväng in till stan eftersom jag fortfarande inte hittat vad jag ska ha på mig på nyår, paniken börjar slå in nu. Jaja, ska ge sängen ett försök att få mig att somna nu. hejdå


han är great



Nu är jag tillbaka efter en lång julhelg. Jag har vatt med min kära kusin under hela julen, helt underbart har vi haft! 
Imorgon är det malmö för mellandagsrean :) För den klänningen jag hade tänkt ha på nyår är nu inte längre tillgänglig, så får hoppas på lyckan där ist! 

Jag har inte kameran i hand just nu, så det blir inte helt oväntat en bild på håkan. 



drama

DÅLIG är vad jag är, måste faktiskt säga att jag inte haft tid att sätta mig ner vid datan. Illa. Har så mycket att säga men så svårt att komma på vad just nu :/
Skitsamma, igår var vi några här och natten fylldes med drama för att vara diskret.... Imorgon ska jag till min kära kusin och ska vara där till julafton, men just nu ska jag till sofie för päronen ska äta. Kommer dit där det är mat och chansen att umgås med sin far innan avfärden. 

Idag fick jag ett sms av linnea att vi är fördåliga att göra ngt! Tiden är fan väldigt knapp. Saknar dig! 

Nu ska jag in i duschen och duscha såklart! Vi ses i dimman mina små pullor. 




I get this feeling like shavning off my hair

Ska börja med att ursäkta över bilden på förra inlägget, det är paus snuskiga humor. Dock så tas den inte bort ;)
Lördagen var hel lyckad för min del. Jag frågade felicia att följa med till mejeriet i lund i syfte att se The dirtbombs. Hon sa ja och vi begav oss in och Pretty whores of manhattan var förband och jag var fullständigt förälskad i lund killarna. Efter spelningen satt vi kvar medans det förvandlades om till nattklubb. Det började komma många ansikten jag kände igen och vi hade skitkul. Hade inte velat vara er i lördes...

Nu kommer pau snart och vi ska myyyysa. Måste också nämna att min och sofies humor INTE är normal, riktigt sjuk faktiskt! jaja ses


KÄR!
Pretty whores

The dirtbombs






sug något smarrigt


Egentligen vill jag inte skriva ett nytt inlägg för då försvinner den fina bilden på Håkan :/ men det beslut man måste ta!
Imorgon så är det lördag och jag ska till Malmö med Paulina och kolla läget vad staden har att erbjuda. Just nu sitter jag, pau, rogge, sofie och felicia hemma hos felicia och hon och jag sitter och skriver ett jävla arbete, tyvärr :/ Skriver mer imorgon för nu är det middag sådärr lagom kl kvart över 11. 

Idag, imorgon, föralltid






Men shit! Kolla Håkan, så underbart snygg han är. Kan inte bli bättre, lovelovelove him
Skulle jag få välja vem som helst jag skulle vara med i resten av mitt liv så skulle det blivit håkan. Utan tvivel. Som jag låter. Men väldigt sant!

all I can do is send more money but it ain't love no it ain't loooove

Nej vad mina vänner kan göra en måndag så mycket bättre än vad den brukar vara, riiiiktigt tacksam! 
Ja nu är planerna inför nyår smidda, det blir nog kul. Men klänning? Vad fan ska man ha för klänning? Lite panik för att nämna lite. Måste vara hot ;) Just nu värker varje muskel i hela jävla kroppen så mycket träningsvärk jag har. Kan inte gå från stående till sittandes :( det är vad jag kallar problem.....

Ja det är bara att klippa i alla mina tröjor!




Och så en av männen jag lägger många timmar åt per dag:



Jag lever ju för det här!

Alla som känner mig vet vid det här lagret att jag var och såg Johnossi igår, förbandet som spelade heter I ARE DROID och var riktigt bra, check them out! 
Och Johnossi var inte helt oväntat bra dom heller, shit vad killarna kan rocka!! Jag insesterade på att vi skulle vara i god tid så vi skulle vara längst fram. Och så blev det! Idag börjar mina höfter bli blå för de har tryckts in så mycket mot scenen och fötterna är riktigt öma, men shit vad det är värt det, jag lever ju för det här! När John hoppade ut i publiken så kom hans rumpa rätt i mitt huvud, haha I like it ;) Tänkte jag bjuder på en låt av båda banden, tänker att jag tar en av johnossis kändare låtar så ni kan relate. njuuuuuut! 

ps. jag tappade min mobil på tåget igår. Så det går inte att ringa men den är snart tillbaka igen ;)





Australia kommer på tal mycket nu förtiden.



Nu är det bio med alla hela klassen, vi ska på förhands visning till den nya stora filmen "Australia" med Nicole Kidman. Förutom klassen så ska sofie, vendela, ellen och emilia med. Soo fun! 

RSS 2.0