lugnt

En väldigt kort dag i skolan idag. Slutade 11 sen väntade in Ylva och Johanna så gick vi och åt. Shit vad vi skrattade helt sjukt. Trodde verkligen jag skulle tappa andan ett par gånger :D Idag bjuder jag på en dagens outfit som ni ser... Nu ska jag snart åka hem till pappa så kommer Malena och Paulina hem till mig senare så ska vi passa mina hundar och göra oss feta, yeees. Ni får ha en bra fredag allihop. Men nästa fredag eller lördag kommer endå bli bäst. Puss och kram







26:e sep

Börjar som smått komma igång med det här med skolan. Efter skolan så stack jag och Felicia in till stan och tog en fika och strossade runt på stan. Håller ögonen öppna för min födelsedag närmar sig snart ju :) Nu ska jag och lillebror umgås lite och skratta som alltid. Bilden är från idag i trädgården när jag sitter och håller min älskade katt. Om de blir någon dagens outfit i fortsättningen så tror jag detta kommer bli bakrunden, nära och bra. 



ung

På fredag ska jag vara hundvakt hemma hos pappa och behöver sällskap. Intresserad? 
Detta är en bild på min vackra farmor i sina unga dar :)



felle

En lång historia kort. Igår va jag med felicia vi var först i bjärred sen hemma hos mig och tog de lugnt. Idag har jag jobbat= riktigt trött! Nu ska jag hem till pau som har väntat länge nog. Bjuder en bild från när jag och felicia knäppade oss. Ni får vända på huvudet till vänster tyvärr. 



Mac

Slutade skolan kl 11 idag och kommer göra det varje fredag fram över. Pappa kom och hämtade mig sen stack vi för att kolla på data till mig. Det lutar åt en Macbook air. Håller verkligen tummarna :) Nu ska jag snart till felicia sen ska vi in till lund igen för hon ska klippa sig. Får se vart kvällen tar oss sen. Ni får gärna höra av er annars njut av er helg. 



purple

Första riktiga dagen i skolan idag. Mitt gäng innehåller: Felicia, Malena, Isabell, Vera och kimsan. Tror vår klass kommer bli toppen! Idag ska jag laga middag till familjen. Ska börja med att göra det en dag i veckan så få jag mer fickpengar till London. Dela gärna med er lite mat tips. 
Färgen jag ska köra starkt på nu är......LILA
Ha det bra mina vänner. 



look what you've done

Idag var jag och paulina i malmö som jag redan nämnt. Jag köpte ett linne och sen köpte vi lite saker så vi kan göra egna armband. Visar en bild på våra mästerverk senare :P Filmen som vi såg var ju skit dålig så vi kollade på A lot like love ist, tror nog de var den 20:e gången jag såg den och är långt ifrån trött på den. Nu ska vi sova. Som min pappa säger till mig varje natt i olika tonlägen innan jag sommnar: Gooooodnatt, sovgottttt, drömSÖTT!



en dag

Nu ska jag och pau ta en tripp till malmö för en fika och kolla på människor. Sen ikväll ska vi kolla på Ciao bella :) ses





Hemma

Hemma efter har vatt med Ella i sex underbara dagar. Älskar henne! Vi har tävlat, de gick som väntat bra för henne. Och jag kom två i en klass sen kom vi sist i en klass för vi hade tränat på fel mönster :/ men så kan de gå ibland.
Just nu är jag helt slut efter sprungit runt i på tävlingen fram och tillbaka hela tiden. Imorgon ska jag bara ta det lugnt och vila mig lite för känner mig inte helt hundra. Men på tisdag så vet ni vad som gäller så ses då ;)
Nu ska jag sova i min efterlängtade säng. Simma lugnt







sju dagar

En vecka kvar tills jag får se Anders Wendin på scenen igen, räknar bokstavkligt ner dagarna. Men så det ska gå lite snabbare så ska jag till min kära kusin Ella nu några dagar och bara vara i hennes underbara sällskap och såklart hästarna. När jag har dom runt om mig finns inga andra tankar :) 
Får se om jag får chansen att blogga medans jag är där, ska iaf försöka. Annars är jag bara ett samtal borta =) adios



backstage

Kolla in flickorna backstage att dö för.



anders

En dag som jag verkligen längtar till just nu är den 19/8 för då spelar Moneybrother på malmöfestivalen. Dagen har redan besökt mina drömmar. Ni hittar mig längst fram tryckandes mot staketet antagligen ensam om mina vänner inte tänker offra tid på att hamna långt framme ;) 

Gör mig inte besviken nu utan lyssna nu verkligen på låten. 


yes

Många killar har säkert drömmen om en äldre kvinna och det kan jag lova att det har vi tjejer också. Och om vi ska gå in i kändis världen är dessa två självklara på listan. Dom heta helt enkelt!



kristofer

Från: Jag, kristofer:



Alla män är potentiella våldtäktsmän, brukar det ju heta. Jag skulle snarare säga såhär: alla män är potentiella homosexuella.
Den här Berglin-bilden ovan är väldigt talande.
Eller för att ta ett exempel från vårt mansläger. Vi är nio väldigt berusade och hyfsat pilska män som hela dagen svettkramats med varandra i små badshorts. Det har förekommit ett överflöd av high-fives och ömhetsintygelser av typen, “Jaa ällschkar dig, grabben!” och så vidare. Sen beger vi oss ut på lokal för att sprida vår fyllekärlek. Då utspelar sig följande konversation.

Dude 1: Fan, är det någon som sett Jim?
Dude 2: Ja, han gick iväg med någon tjej förut.
Dude 1: Fan så bögigt av honom.

/Kristofer


brighter


semester

Jag gillar inte att mina vänner åker på semester utan mig. Emilia har vatt borta nu och lika så Linnea. Men bara för att jag inte ska bli ensam igen så ska jag och Linnea iväg tsm. Eller det vill jag iallafall :D Får se hur det blir. 
Igår så sov jag över hemma hos Paulina och lekte. Sen idag/nu leker vi också. Vi gillar att leka. 
hejdå


oh..

....shit vad jag gillar denna sången. Och filmen är också långt ifrån att vara dålig.

Men AAH så funkar det inte att få in den här :( Men så in på sidan ist!

http://www.youtube.com/watch?v=TEzUKm-h7EY&feature=related

aj min panna



Som många blogg intresserande personer redan vet är att systrarna Olsen har skrivit en biografi. Något som jag absolut kommer inskaffa. Antingen tröttna efter fem minuter eller så kan det jag kanske  finna någon intressant läsning i den.
Linnea kom hem idag och det betyder såklart att jag ska vara med henne. När var hur vet jag inte så mycket om men det löser vi :) Ha en bra lördag allihop!

RSS 2.0