snubben med kameran

Hittar ingen glädje just nu? Ah varför är det så svårt?  Eller jag måste ju faktiskt erkänna att jag blev jävligt glad i skolan idag när jag fick reda på att vi inte har någon svenska imorgon. Det blev ett hopplasteg upp i luften samtidigt som jag skrek: YES!! Det roliga är att detta kom hundra procent naturligt från min sida, fråga själv Maria eller Vera ;P haha

Jag diggar snubben, detta hade vatt insperation för mig om jag var kille. Fast jag tar åt mig iallafall. 



Luften bor i mina steg

Dom som känner mig vet hur jävla mycket jag gillar Håkan. Och igår såg jag honom för sjätte gången på mejeriet som ni säkert också vet. Riktigt jävla bra var det. En av dom bästa jag nånsin sett! Ah Vi fotade och filmade så det stog härliga till så vi får leva med upplevelsen lite till. Såg att Johnossi spelar där den 4 december. Tror absolut jag ska dit. Hur härligt är inte det? 
Jag köpte en t-shirt och en tygpåse när vi var där som jag får visa efter jag hämtat kamera sladden hos pappa, är lite seg med det.




erin



Gårkvällen var jättebra med god mat och många samtalsämnen, högt upp på listan hittar vi: politik. Låter fett tråkigt men det finns två hanar i familjen som ofta har olika åsikter och det är alltid kul :P Jag fick min efterlängtade kamera men glömde såklart sladden hemma hos pappa så kan inte föra över några bilder :/  Ikväll är det håkanhåkanhåkan, shit vad kul!! Får se om jag vågar ta  med mig kameran så jag kan fota, annars hittar vi alltid några andra bilder därifrån nån annanstans. 

Jag är helt beroende av Erin Wasson. Hon är galet snygg och har nyligen gjort en egen collection. Kolla in hennes Launch Party ;) 


hipp hurra

Ja då var man ett år äldre (Felicia igår<3) Väcktes av la familia i morse :) Ska hem till pappa ikväll där det bli fin middag med släkt. Får göra ett helt inlägg imorgon vad jag har fått för fina saker. 
Nu har jag precis kommit innan för dörren efter spenderat en heldag i hbg tillsammans med Paulina. Fick ett Tomas Sabo armband av henne så köpte till en pärla som man hänger fast i den. 
Imorgon är det HÅKAN som gäller. Shit vad bra det ska bli. Innan det ska jag nog med mamma in och se Prideparaden eller vad det är i malmö :S det kan nog bli ganska kul! Var med henne i malmö i förrgår också där jag köpte lite saker bla den stora tröjan jag har på mig på bilden. Det har blivit ganska mycket saker på sistone så det får vissas upp samtidigt imorgon.  

Veris recept kommer snarast!!




I don't know to kiss her or if I prefer to miss her

För mig finns det INGEN annan vinnare i idol 2008 än Lars Eriksson. Fast igentligen tycker jag inte att han ska vara med där för han är i en annan klass. Ingen idol vinnare har kommit så långt som han borde göra! Jag kommer förbli ett stort fan iallafall. Så många andra bra låtar han har gjort! Check them out or be stupied 

*Magic life 
*Rejected love
*Console
Och många fler, jag är kär....

Idag slutade jag halv tre och tog bussen till Nova när jag mötte upp Emma. Vi gick fram och tbk ca 10 gånger kanske tills vi bestämde oss för vad vi skulle gå hem med :) Det blev lite hårprodukter i härligt rosa förpackningar från Lee strafford. Och en bh. Helt annan rosa färg än vad man ser på bilden. 



nej tack

Nånting jag försöker hålla mig ifrån är saker som åker till massproduktion och blir bläää för varannan person på stan har samma saker. Shit vad tråkigt det är, eller hur? Detta är dock något som är väldigt svårt att undvika. Ett ganska bra exempel är spetströjan. Ah jag var kär i den för sådär nån månad sedan när den endast syndets till i tidningarna. Men nu har den nått Gina Tricot (inget illa mot dom) och den sjunker mil i mina ögon. Så nej tack till spetströjan. 

Bilderna är bara det ett bra bevis varför jag inte vill ha en sån. Bilderna är från Nathalie Karlssons blogg som har ganska samma åsikter som jag. 




Navie

Gårdagen i snabba drag. Började hos mig med Paulina fylld med skratt. Sen bar det av hem till Felicia och sen GICK vi till tåget mot Lund. Drog hem till ngåon Agnes, men jag och pau är svår roade så drog ganska snabbt igen. Mötte upp Nicholas och hans vänner på Wraphouse. Satt där ett tag tills det var dags att dra hem :) 
Finns det några möjligheter angående vad som händer ikväll. Helst hade jag bara festat sönder mig med The Kooks, men vad ska man göra? 

Kim HJÄRTA The Kooks 


Hallå?

Hallå är det någon där eller? Kommentera för tusan lite mer så jag vet att det finns liv på andra sidan skärmen. 
Idag är det bara en vecka tills jag fyller år. Ah vad jag tycker det är kul! Kommer inte växa ut ifrån det här med att man knappt kan somna kvällen innan. Det kommer iaf sitta i sålänge som jag bor hemma :)
Min önskelista är lång och tror inte hela kommer uppfyllas. På den finns bland annat ett par boots liknande dessa på högra bilden. Just dessa kommer från Underground och kostar 1800 :-  dom hittar ni på Spirit! 
Ha en bra fredag allesammans.



 

randigt

Idag så har jag bara chillat med pappa :) Imorgon är det fredag och jag kanske har planer, vem vet? Hoppas det dyker upp något roligt. Det jag vill ha nu är en fet randig halsduk. Linn Gustafsson har en riktigt snygg. Tipsa mig om ni hittar en liknande, okej? Ciao


Håkan

Dåligt med bloggandet från min sida fyfy! Som ni kanske redan vet så hade jag och farmor planer på att se Håkan Hellström på konsert huset i malmö den 15 november. Men....Så fick jag en tidig present idag som var två biljeter till att se honom 27 sep på mejeritet i lund :D Så bestämde att jag ville gå med Sofia. Så det kommer helt klart bli en riktigt bra lördag. Första gången jag såg honom var också där för ett antal år sedan. Mejeriet är bäst att se band på. Inget stor jävla publik på 10.000 pers. Bara vi, några till och honom :) yesyes 

Vill ni vet en sak? Jag har en hemlig crush i någon som jag inte ens vet vem det är. Oh vad spännande


Mode+Musik

Okej jag orkar faktiskt inte skriva recept idag men det kommer, jag lovar! 
Idag var det kallt som aldrig förr! Höll på att frysa rumpan av mig när jag steg utanför huset idag. Och jag hann min sann och dar inte in och hämta jacka för shit som jag försov mig. Får sluta "tro" att jag är vaken och stänga av klockan. Sen det här med kylan visade att sommaren är so over. Tyvärr. Sommar är lika med festivaler och roligheter. Och engligt mig är festivaler det bästa stället man kan hitta streetfashion. 

Lite kort om lördags också: Vi kom vi såg vi åkte. Typ. Linn sov hos mig och myste fram till klocka sex dagen efter :) Skicka lillebror till bageriet för att köpa ägg så vi kunde laga vofflor. Gott.

Idag kom mamma hem med en skum gel aktig tandkräm. Jag är reklamens bästa offer. Ser något nytt kul och vill ha det, som t.ex. tandkrämen. Men det kanske inte är ett jättebra exempel. För hur kul låter inte det liksom? Precis....skitkul!





he was buzzin all over me like he fell in love

Ikväll blir det feeeest!


shout out

Ibland har jag stunder då jag bara vill ställa mig upp och skrika så mycket jag bara orkar, något jag bör undvika eftersom mamma ligger och sover....
Idag är det torsdag vilket är lika med laga mat till resten av familjen. En bild på vad som det bjöds på idag! Sen kom linus förbi en sväng för lite fashion tips gällande glasögon men slutade mest med kott kastning :) Bjuder på en dagens också. Bilderna blir aldrig bra med min piss kamera men har önskat mig en kamera i födelsedags present så får hålla tummarna. 
Imorgon blir det bara skola sen en sväng till nova och sen hem och ladda upp inför lördag. Sovgott mina vänner.

  

Grey

Vera vill jag ha receptet på club sandwich som för övrigt inte är så svårt, men det får bli imorgon eftersom jag är så jävla trött nu. Haft hjärnsläpp nu ett tag medans jag skrivit krönika! Inte så kul... Så därför får det bli ett kort inlägg också. Det jag och många letar efter ju nu är: En riktigt härlig halsduk och ett par snygg boots! Och inga jävla stövlar :P Inte som det ser ut i nu läget iaf. 
Detta ska jag ha på mig imorgon bara så nu vet det ;)



usch och fy

Nejnejnej. 19 dagar kvar sen drar min andra halva till Australien i ett helt jävla år. Hur fan ska jag klara mig? Du är den bästa kusin och vän man kan önska sig och nu kommer vi inte träffas så skit länge! Jag vill inte...
Förra sommaren var den bästa i sommmaren i mitt liv tsm med dig och flera. Din humor är min näring för fan. Hur ska detta funka nu liksom :/
Var fan var jag när vi väste upp? Tycker vi spolar tillbaka och gör allt igen. Så har jag 17 år till att förbereda mig på detta och slippa sitta med tårfylla ögon. Shit vad saknad du kommer vara. 



The kill

Hejsan allihopa. Allt bra med er hoppas jag. Själv är jag riktigt trött och kommer spendera resten av dagen till sängs. Jag och mamma var på Stadium en liten sväng innan idag och köpte löparskor till mig. Måste börja träna upp sig nu :) 
Och nu kan jag knappt vänta på att hon ska komma hem och laga mat åt mig :P Fick pratat lite med Linnea idag. Saknar den busen! 

Shit vad dom har växt på mig dom senaste 24 timmarna.

classmates

Igår var väldigt lyckat! Hade jätte kul och det var ett tag sedan. 
Idag får vi se var det bär sig åt ;) hehe lägger ut den sämsta bilden någonsin men har ingen annan just nu. Ha en bra lördag kväll allihop! Längtar till 2010 Sebastian ;) Puss



Nu kör vi.



bättre

Väldigt dåligt bloggande från min sida men ska bättras. Speciellt när Vera har blivit en sådan bra läsare och måste ge henne vad hon vill ha ;P Dom två senaste gångerna jag har kollat på Extreme home makeover har det kommit en liten tår nerför kinden. De är ju så sorligt att dom äntligen får vad dom behöver. Eller? hehe 
Idag ska jag mest ta de lugnt och förbereda för imorgon fast har imorgon också på mig eftersom vi på underbara Polhem skolan är lediga imorgon! Shit pommes vad skönt. 
Vet inte varför jag visar en bild på vad vi åt till mat igår... Men nu gör jag det iaf. (Fast jag skippa räkorna och frossa med pinjenötter ist :D) Idag ska jag laga mat till familjen och de blir en god clubsandwich. Hejdå



topshop

Började kl 8 till 4 en måndag. Snacka om att man är helt död efter en sån dag. Men det stoppar absolut inte mig att dra till Nova själv i 2 timmar sen. Nejdå. Efter lång besluts ångest köpte ett par balerina skor, knästrumpor och en t-shirt allt ifrån Topshop. Nu har jag precis fyllt i massa papper om London flytten som sker om ca 4 månader. Ah de är fan snart!
Nä ska vara lite duktig och ta tag i mina läxor. Det blir en riktigt dålig outfit bild också. Jaja hoppas på en kamera snart.



Klänning: Acne
Kofta: H&M
Skor: Gant



RSS 2.0