18

TACK tjejer för en underbar födelsedag. Överraskningen vad, Chippendales i malmö :) den ultimate girls night out! Efter showen gick vi till lillatorg och åt. På torsdag ska jag och Paulina bege oss till OSLO :D yeah. nu ska jag försöka studera lite! 

Draft: Sept. 26, 2009

Fan vad jag hade kul igår! Jag och massa tjejer åkte hem till mig efter skolan för att fixa oss för att senare åka till den stora festen i Malmö. När vi kom dit var det lite mingel sen middag. Tror vi var 120 pers av Lundafolk. Vid tolv slaget sjöng mina älskade vänner för mig och grattade så mycket på min 18-årsdag! Fan, ÄNTLIGEN. Fan vad jag älskar mina vänner. Blev uppvaktad hela gårkvällen och i morse har jag fått alla slags gratulationer.
Ikväll nalkas det hemligheter med dem som inte kunde vara med igår. Får se vad för kul dom kan hitta på. 
Detta SKULLE publicerats innan. 

the big L




Gud vilken rolig dag jag har framför mig. Har prov imorgon så det hända som finns på schemat är Kaffe och en dataskärm. Skoj. Och för att klaga lite till så måste jag säga att jag börjar ångra mig lite att jag åkte hem från London.

ladle

Idag fick jag och Simon åka med Åsa till skolan idag istället för att ta bussen en timme tidigare, härligt. Annars idag har de inte hänt så mycket kul. Somnade vid fem så är hyfsat pigg nu. GUD vad skönt de är att ta en liten tupplur sådär efter skolan. Ska nog sova lite till nu. Slapp dag. Tar igen det imorgon. Sorgligt. 

allt allt allt

Jag vill ha ALLT! 

Nirvana

Helgen har varit jättebra. Igår var vi hemma hos Sebastian W på middag och sen stack alla ut i Lund. Hade väldigt kul! Idag har jag och Linn mest varit sängliggandes, så vi gillar det en söndag. Nu ska jag försöka plugga. 

tattoo


chanel

Pappa var i Stockholm nu i dagarna och jag får ett mms av honom med en bild från röda mattan på premiären av filmen Coco Chanel. Han satt på en restaurang precis bredvid. Jag måste se filmen. 

stjärna som är din

Bild: Linn Gustafsson, strumpbyxorna något att ha den 25:e kanske?
Imorgon är det fredag och då kommer Linn hem till så ska vi hitta på något kul. Vad vet jag inte än men det löser sig alltid. Sen är de lördag och då ska jag och Paulina hem till Sebastian W på middag.
Sen händer de inte mycket kul i veckan men den 25:e smäller det för då är det stor fest i Malmö. Vet inte vad jag ska ha på mig än och vill inte ha helt bara ben så tänkte kolla in dessa strumpbyxorna från Åhlens. Några andra tips? 

kim hyllar. ord räcker inte till

Min dröm hade varit att ha alla Thåström plattor på marknaden. Vinyl, ja allt. Kan lyssna på denna legenden i 24 h om dygnet. Ingen är som honom. 50 år and still going strong! Kvittar om han kör Ebba Grön, imperiet eller solo, han gör det och han rockar. 

maria då.....

Nu blir det ett väldigt internt inlägg men var tvungen. Denna är till dig Isabell, nr 12!!!

ccccccrazy

Är jag galen som tar rakapparaten och rakar min lillebror? Kanske men kul var det och snyggt blev det tycker jag :) 
Igår hade jag jätte kul med Isabell och Viktoria. Vi åkte till folkets park i Malmö med en film och vin sen gick vi ca tio steg in till Debaser där det var jävligt många härliga människor och härliga band. HEL lyckad kväll. 
Nu kurar magen, hejdå.

Alice at Burberry

Hon är en cool brud den där Alice Dellals, kanske blir hennes frilla nästa gång man går till frillan? 
Nu har jag precis städat mitt rum, något som inte händer varje dag men idag kommer Viktoria så tänkte de var en bra anledning. Hon kommer till Lund 20.20 och jag och Isabell ska möte henne där för att sen åka hem till mig och laga mat och bara ta det lugnt så blir det fest imorgon, låter jävligt bra tycker jag! Helt sjukt att jag inte sett henne sedan vi grät där på gatan i London i somras. Ska bli så himla kul att se henne. 
Sen måste jag be om ursäkt för mitt dåligt bloggande. Ska försöka bättra mig. 

love child

Ja då har jag och pau precis beställt en resa till Oslo också. Där ska vi hälsa på Eivind och hans kompisar vi träffade i Skagen i somras. Resan blir också i October precis som London så som tur är har jag hunnit fylla 18. Ni vet att de är den 26 september hoppas jag :) 
Imorgon är jag egentligen ledig från skolan men måste in till Malmö kl nio på morgonen för att besöka Malmös statsarkiv, en aning segt men är nära folkhögskolan Linn går på så ska dit efter besöket och leka med henne. 
Och till sist vill jag bara säga, våga mer killar. Ni ser förjävligt tråkiga ut nu för tiden. 

RSS 2.0