dark



Mitt hår blir bara ljusare och ljusare varje gång jag går ut i solen. Vilket jag inte gillar. Jag vill ha mörkare hår NU!

vill ha allt


allt, allt, allt.

part of the fun


Den åttonde juli tar jag och Isabell festivalbussen till Hultsfred och kommer hem igen den tolfte :) Jag kan knappt bärga mig. Alltid efter en sådan här "upplevelse" lever jag om på nytt igen :P haha jag älskar det helt enkelt. 

I lördags så stack jag och Paulina till Eric och Ante. Vi satte oss ut med alla tjejer på gräsmattan och hade det trevligt. Vid tolvtiden åkte vi till Colle och Elins födelsefest där vi träffade många kända ansikten. Jag lyckades SÅKLART trilla inför alla på dansgolvet och stukade foten. Kunde inte gå på den dagen efter. Men nu mår den mycket bättre :)

Igår spenderades dagen vid poolen med Pau, Emilia och Isabell. Sen på kvällen var det jag, Sofie och Pau. Vi fick den underbara iden att cykla till Shell kl tio på kvällen för dom skulle handla godis. Jobbigt... 

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Kanske vänta bättre tider. 



"give me a call"



Hej mina vänner. Hoppas allt är bra med er? Själv är jag sjuuukt trött. Blev lite för länge igår. De brukar bli så, undrar varför?
Och plus att min lillebror skulle klippa gräsmattan imorse av någon jävla anledning precis utanför mitt fönster. Lagom kul.
Ikväll ska jag bege mig till Ante och Eric i Lund om vi drar ut vet jag inte än. Tror faktiskt det blir en dagens innan jag beger mig ikväll. Det var ett jävla tag sedan! 

tuff

Bild: Jag och Linn. 

Det är nu fredag och jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra idag. Får se vad som dyker upp. Men imorgon ska jag iallafall dra ut med Linnea och några andra. Linnea ska flytta till Canada och hon kommer bli så otroligt saknad. 
NU ska jag ut och bada i poolen för de är så varmt att jag kan dööö. bye

får damp för de inte går ladda upp bild

Hej. Jag har varit borta nu ett par dagar så jag har inte hunnit skriva så mycket men nu är jag tillbaka igen!
Ja igår var jag med Paulina och Linn ute vid min pool hela dagen, sen stack Pau hem och jag och Linn tog de bara lugnt tills Rogge kom knackande på dörren och fråga om vi ville spela paintboll och de ställde vi gäääärna upp på. 
De var så jävla kul. Jag träffade Linn på benet och de blev ett stort märke som bara kommer växa för varje dag. När vi kom hem och vi hade fixat oss osv så stack vi hem till Jonas som hade lite fest. Mycket trevligt. Nu ska jag dö lite framför soffan. 
See ya. 

hothot

Hejhej allihop hoppas ni har lika fint väder som vi, var tvungen att ta en pause från den stekheta solen! 
Jag vill bara att alla ska veta att jag lever och befinner mig just nu i Linköping. Det är jag och Linn med massa andra. Vi tar bussen hem i sex timmar imorgon. Ses då! LOVE


Mitt gullbergs kaj paradis


Planer för midsommar är nu klara. Jag ska till Öland med Linn, vi tar tåget till Hässleholm sen till Kalmar där vi blir hämtade av några bekanta. Vi kommer bo i en stuga/hus och mer än så vet jag faktiskt inte. Lite det som gör extra kul. Men tror faktiskt det kommer bli en midsommar att komma ihåg :) 
Idag har jag varit med Paulina hela dagen, vi spelade badminton, tog årets första dopp i poolen, solade, brände mig och bara tog det lugnt. Idag kände av sommaren för första gången i år. Nu sitter jag och ser på Håkan Hellström på tv vilket bara gör dagen en aning mer sommar. 
Ska bege mig till Pau nu. Hejdå mina kära vänner. 

midsommar?

Idag har jag som sagt innan varit på järavallen och nu hade jag bara tänkt att ta det lugnt. Imorgon är ett mysterium vad som händer men på torsdag ska jag vara hem till pappa. Sen är de ju midsommar på fredag och jag har absolut ingen aning vad jag ska göra och vet inte om jag är så sugen på att fira de. Det kan inte vara ett bra tecken. Eller jag har ett halvt alternativ får se vad jag gör. Vad ska ni göra?


Bild: Linn på Saras student, hon har min klänning som hon passade väldigt bra i. 


do me good


Igår stack jag och Paulina till Angelicas studentmottagning i Lund, vi mötte Emma och Sanna så gick vi tillsammans. Där bjöds de på god mat som jag tyvärr inte kunde äta pga. GI men jag var lika lycklig för de. Idag lyckades båda jag och Paulina sova till kl två och då blev vi ändå väckta. Nu hade jag tänkt följa med mamma, Pau och hennes mamma till järavallen och röra på oss lite. 

come closer

Nu när jag har kommit hem har jag börjat på GI som hittills gått väldigt bra (en dag) haha. Detta ska jag verkligen försöka hålla mig till för stressen inför strandkroppen har slagit hårt nu. Önska mig lycka till. Hur kommer det gå för dig Isabell? Börjat än? 



Bild: Vickan och Neyo. (Han blev inte så bra på den). 

NY nästa kanske?




FAN. Börjar få en illamående känsla i magen som beror på att har haft det så jävla underbart i London. Kommer aldrig glömma det! Att kolla på bilder från när kompisar man lärt känna där är ute fortfarande som inget har hänt gör ont. Ett år kvar i skogen nu bara sen är det ut i världen som gäller.!!!

sen måste jag tacka Emma och Paulina för en väldigt trevlig middag! 

Zues kommer vara saknad, och vickan och blablabla ja ni vet!

Fyfan vilken morgon! Jag och vickan fick ett sms av våran värdfamilj kl ett på natten att vi var tvungna att vara ute ur huset kl 11 på morgon. Sen vaknar vi av att hon rusar in på mitt rum där jag och Viktoria låg och sov och skriker "Nu är klockan nio och de är dags att gå upp" sen smällde igen dörren. Efter det gick jag och vickan till Sofia för att lämna saker och säga hejdå. När vi kom tillbaka ligger alla våra saker i hallen i soppåsar. Och hon skriker igen "sa jag att ni skulle vara ute kl 11 så ska ni vara det också!!" Vi började bråka och skrika och mamma ringde och Sören fick prata med henne. Hon  betedde sig frukansvärt och sa att hon aldrig önskade att hon lärde känna oss osv. Inte alla bollar hemma precis.
Nu är jag iaf hos Isabell och fått en underbar brunch med hennes värdfamilj. Vi ska till och med få skjus av dom till stationen, vilket betyder att jag ska påbörja min resa hemåt om ca tio min.
Just det lite snabbt om igår också: Vi var på Movida sen Tamangang med världens bästa avslutning. Viktoria jag kommer sakna dig så oerhört mycket. Vi ses snart min älskade rumskamrat!!


Bild: Zues och Vickan på morgon promenad.

take your time

Igår var Jag, Maria, Sofia, Sofias syster och mamma och Isabell på Jeluose hela kvällen med såklart en jävla massa andra. 
Vi fick träffa både Neyo och Erik von Markovik aka. "Mystery". Alla killars idol som dem hade i smyg utan att man visste något. Känd kille som gjort sig känd genom sina kända raggningsrepliker. Sen träffade vi Neyo också. Vi lyckades fixa en bild med honom tsm med Vickan.
Nu ska jag snart börja med mitt packande, fyfan vad sorligt!!! Hem till Hofterup. fuck. Jaja nyta av sista kvällen ska jag absolut göra iaf. Njut av er fredag allihop. 



big city life

Igår var ett stort gäng på MOVIDA. Jag hade så himla kul som vanligt, kommer sakna att ha ont i fötterna varje dag.. 

Nu kommer snart Felicica hit så ska vi bege oss till våran skolavslutning (: Och ni vet vad som kommer efter det?! Sooooommmmmmaaaaarrrrllllooooovvvvv :D fan vad skönt! Vi ses snart. 



"två briror och en cosmu!"



Jag och vickan har nog suttit i min säng snart i tre timmar med varsin dator i famnen. Sjuuukt sociala. 
Nu har jag precis kollat på massa videor vi har spelat in när vi har vatt ute osv.  FAN vad kul vi har haft det detta senaste halvåret, de är helt sjukt.! Imorgon ska vi till Movida och träffa våra favorit pojkar :) När ska jag hinna packa? 
ciao

get the cool

Denna var veeerkligen ett tag sedan. 


whyred

Jag har precis kommit hem från skolan. Fått reda på mitt betyg i geografi och samhäll. Inget jag avslöjar här dock ;)
Idag ska tjejerna ut men jag får se vad jag ska göra, har lite kvar i skolan att göra tyvärr :/  Uppdaterar senare om hur jag gör. 

Hade jag hade dessa underbart snygga skorna från Whyred skulle jag aldrig ta av mig dem. Det kan jag lova!!



vickan luktar illa

Nu ligger jag, Isabell och Viktoria i soffan efter en lång, lång frukost hemma hos Isabell. Paniken att vi åker hem om bara SEX dagar har verkligen satt in nu. Vi var ute igår, först på Amika sen Tamangang.
Fan vad bra vi har haft det här. Blivit jävligt bortskämda med utelivet har vi också. Ett exempel: Förra veckan var vi stan och fick erbjudandet att träffa Lindsay Lohan (inte för hon är världens bästa precis men ända) och vi svarade: "Njaaaa, drar nog till Chinatown och käkar istället".....

Så vi har fet panik och bestämde oss för att dra in till stan NU och ha det as ball som vanligt! Hejdå







hade detta vatt sverige nu, skulle jag liksom klä upp mig.

Igår var jag, Viktoria och Isabell ute på stan. Vi dansade så fötterna gör ont nu. Men de är bara att bita ihop för nu ska vi iväg och se när alla treor springer ut för dem tar STUDENTEN. Sen är det en massa mottagningar som gäller och utgång till Maya. 

ps. När Isabell lägger in sina bilder kommer det välla in bilder här på bloggen. 
 See ya, don't wanna be ya. 



ems

Balen p polhem har varit nu. Och det finaste paret gar till..... Emma och Marcus! Fint matchat med de blå, klassiskt skönhet.


skulle publicerats igår

I


går berättar jag om i nästa inlägg. Detta ska handla lite snabbt vad jag gjort idag. Det började med lite skola sen drog jag, Maria, Issa och stockholmarna till pitcher&piano som ligger precis vid vattnet. Där åt alla natchos och drack vatten i mängder. Hättan idag var helt otrolig. Nu är jag hemma och är så jäävla trött. Ska sova lite nu sen kommer bilder från igår. Puss

slow down hippie

Nu ska vi vi på hippiefest. Ha det så jävla kul där hemma!! 



RSS 2.0